404 – weblevel.ro

Această pagină a fost realizată pentru erorile din site, este posibil ca un link de destinație să fie expirat sau să nu mai existe.

Poate te-ai întrebat…

Ce primesc cu abonamentul lunar?

Abonamentul lunar cuprinde accesul la cursurile și interviurile de pe platforma WebLevel.ro. Însă, dacă ai abonamentul PREMIUM vei avea acces la cursuri cu 3 săptămâni mai repede și la alte beneficii extra prin grupul de Facebook dedicat clienților PREMIUM: web binarii cu experți, varianta audio și scrisă a cursurilor. În plus primești rezumat pentru fiecare curs și o diplomă la finalizarea acestora.

Pot renunța la abonamentul lunar în orice moment fără să plătesc taxe de reziliere?

Abonamentul lunar se poate opri în orice moment cu un singur click din contul tău de pe platformă. Nu e nevoie să vorbești cu echipa de suport sau să oferi explicații pentru decizia ta și nu există nicio taxă de reziliere pentru tine. Este important să știi că abonamentul are activată automat plata recurentă. Asta înseamnă că la data scadentă a abonamentului se va efectua automat plata de pe cardul tău, ca tu să-ți păstrezi accesul neîntrerupt în platformă. Poți opri recurența în orice moment, cu un singur click din contul tău de pe platformă. Dacă dorești să nu se reînnoiască abonamentul la data scadentă, atunci este nevoie să oprești recurența cel târziu cu o zi înainte.

Ce înseamnă plata recurentă?

Plata recurentă cu cardul reprezintă posibilitatea ca un furnizor de servicii să retragă de pe cardul unui client la o dată fixă, stabilită de comun acord, banii pentru abonamentul ales. În cazul abonamentelor WebLevel.ro, înseamnă că în fiecare lună, abonamentul se reînnoiește automat și se debitează cardul de pe care s-a făcut plata inițială.