Actualizare cont de Instagram

Vă actualizăm contul de afaceri Instagram

Lucrează cu profestioniști!

Suntem mereu la curent cu noile tendințe în materie de marketing, venim în ajutorul partenerilor cu propuneri concrete, ajutăm la creșterea vizibilității afacerii și generarea de interacțiuni pe toate platformele sociale.


CONTACT

Fiind cea mai importantă aplicație de partajare a fotografiilor de pe piață, Instagram are o poziție singulară asupra grupului de utilizatori, iar prin crearea unui profil de afacere, urmăritorii tăi înțeleg mai bine postările.
Cu peste 500 de milioane de utilizatori care se conectează zilnic pe platformă, popularitatea Instagram este incontestabilă.

Instagram oferă companiilor o varietate de funcții unice indisponibile pentru conturile personale! De ce să nu profiți de ele?

O pagină de afaceri Instagram este excelentă pentru a vă adresa publicului și în mod organic. Acoperirea organică este numărul de persoane la care ajungeți fără a investi bani în publicitate ( dar puteți difuza anunțuri plătite în continuare).

Obișnuiește-te cu „#”  (Hashtag) pentru toate postările tale.

Hașhtag-urile (etichetarea fotografiilor și videoclipurilor pentru un anumit public) sunt o parte majoră a strategiilor de marketing, deoarece permit persoanelor interesate de hashtag să vă vadă postarea.