Actualizare Site de Prezentare

Site-ul web este o reflectare publică a imaginii dvs. corporative. Va fi adesea prima impresie pe care un potențial client nou o are asupra afacerii dvs., deoarece oamenii cercetează deseori site-ul web al companiei și site-urile de socializare înainte de a lua măsuri suplimentare. 

Aici intervenim noi!

Oferim o gamă largă de servicii de actualizare și întreținere pentru site-uri de afaceri, inclusiv actualizări de conținut, asistență tehnică și găzduire. Dacă sunteți interesat de un contract de întreținere și actualizare pentru site-ul web, contactați-ne  pentru a afla ce puteți face ca profesioniștii să vă mențină site-ul în stare de funcționare corespunzătoare.

Un site web care funcționează defectuos este o problemă majoră pentru compania și imaginea pe care doriți să o proiectați către potențiali clienți noi, precum și clienții existenți. Vom examina în mod curent aspectul site-ului web și îl  actualizăm pentru a se potrivi cu imaginea dvs.

Încercarea de a gestiona propriul site este ca și cum ai încerca să-ți repari propria mașină. Sigur, unii oameni sunt pregătiți să o facă, dar majoritatea oamenilor nu cunosc detaliile tehnice care se află în spatele unui site, de aceea este indicat sa fie lăsat pe seama profesioniștilor.