Actualizare Site de Prezentare

Site-ul web este o reflectare publică a imaginii dvs. corporative. Va fi adesea prima impresie pe care un potențial client nou o are asupra afacerii dvs., deoarece oamenii cercetează deseori site-ul web al companiei și site-urile de socializare înainte de a lua măsuri suplimentare.

Aici intervenim noi!

Oferim o gamă largă de servicii de actualizare și întreținere pentru site-uri de afaceri, inclusiv actualizări de conținut, asistență tehnică și găzduire. Dacă sunteți interesat de un contract de întreținere și actualizare pentru site-ul web, contactați-ne  pentru a afla ce puteți face ca profesioniștii să vă mențină site-ul în stare de funcționare corespunzătoare.


Un site web care funcționează defectuos este o problemă majoră pentru compania și imaginea pe care doriți să o proiectați către potențiali clienți noi, precum și clienții existenți. Vom examina în mod curent aspectul site-ului web și îl  actualizăm pentru a se potrivi cu imaginea dvs.

Încercarea de a gestiona propriul site este ca și cum ai încerca să-ți repari propria mașină. Sigur, unii oameni sunt pregătiți să o facă, dar majoritatea oamenilor nu cunosc detaliile tehnice care se află în spatele unui site, de aceea este indicat sa fie lăsat pe seama profesioniștilor.


VEZI OFERTĂ DE PREȚ ȘI SERVICII INCLUSE ÎN ABONAMENT