Administrare Web

WebLevel.ro vă ajută cu serviciile de Administrare și Mentenanță a site-ului web.

Principala responsabilitate a administratorilor este să întrețină, să facă backup și să actualizeze site-urile web existente. În calitate de administratori suntem responsabili pentru asigurarea faptului că interfața este ușor de înțeles, navigarea pe site este facilă, ne asigurăm că toate site-urile funcționează în siguranță și la viteze optime și realizăm măsurători ale performanței.​

Administratorii de site-uri planifică și realizează îmbunătățiri ale site-ului și gestionează conținutul lui, construiesc pagini web, remediază erori și efectuează upgrade-uri de sistem. Administrarea implică, de asemenea, gestionarea conturilor de utilizator, a software-ului web, a serverelor, a securității, a analizei și a conținutului.

Securitatea este probabil cea mai importantă parte a administrării unui site. În cazul în care serverul dvs. nu este sigur, acesta poate deveni o sursă pe care hackerii o pot folosi pentru a vă ataca clienții direct sau pentru a întreprinde acțiuni rău intenționate împotriva afacerii dvs.

Administratorii de site-uri, cunoscuți și sub numele de webmasteri, dezvoltatori de web sau administratori de rețea și sisteme de calculatoare, sunt responsabili pentru toate aspectele legate de păstrarea conținutului și designului site-ului, cu o copie de rezervă complet funcțională. 

Administrarea web este practica de a menține un site web funcționând eficient și în siguranță. Responsabilitatea pentru site-ul web este gestionată de webmaster-ul site-ului, a cărui sarcină este să îndeplinească numeroasele sarcini zilnice necesare pentru întreținere. 

Lucrăm îndeaproape cu clienții pentru a ne asigura că înțeleg cum doresc să arate și să funcționeze site-urile lor. 

Administrare Site de Prezentare


vezi servicii

Administrare Magazin Online


vezi servicii

Administrare Google Compania mea


vezi servicii