Administrare cont de Instagram

Vă gândiți să vă puneți afacerea pe Instagram? Afacerea dvs. folosește în mod eficient platforma? Profitați la maxim de comunitatea dvs. pe Instagram?

Noi suntem WebLevel și suntem aici să vă ajutăm!

Instagram este cea mai dinamică platformă de social media pentru specialiștii în marketing și, dacă doriți să vă dezvoltați afacerea cu această platformă, crearea de conținut de înaltă calitate este mai importantă decât vă imaginați.

Instagram vă ajută afacerea să aibă o notă personală prin imagini , deci este important să vă susțineți comunitatea cât mai bine pentru o creștere continuă și o interacțiune din partea publicului.

Impactul vizual puternic al Instagram oferă o mare varietate de oportunități de marketing pentru companiile de orice dimensiune și posibilitatea de a prospera este nelimitată. Cu răbdare și creativitate, acest canal social vă va spori gradul de cunoaștere a mărcii și vă va prezenta noi clienți potențiali.

Mulți specialiști în marketing fac greșeala de a gestiona contul Instagram ca un cont obișnuit, dar vor pierde câteva funcții excelente disponibile doar în  Instagram for Business.

Prin crearea unui cont Instagram Business, puteți:

  • să configurați campanii publicitare Instagram și să vedeți rapoarte
  • să includeți mai multe informații despre compania dvs.
  • să vedeți informații în timp real despre performanța postărilor promovate
  • să aflați informații suplimentare despre urmăritorii dvs. și modul în care aceștia interacționează cu postările

Cele mai bune profiluri Instagram au câteva lucruri în comun: nume de utilizator ușor de identificat, o imagine de profil, un flux constant de povestiri și fotografii, o biografie informativă și un link către o pagină de destinație.