13.4 C
București
joi, 22 februarie 2024
Acasă Blog

Cum imi pot securiza contul de Facebook

0

Iată câteva recomandări pentru a-ți menține contul în siguranță.

Protejează-ți parola
Nu folosi parola ta de Facebook pe niciun alt site online și nu o dezvălui niciodată nimănui.
Parola trebuie să fie greu de ghicit, deci nu folosi numele tău sau cuvinte uzuale.
Află mai multe despre crearea unei parole puternice.

Nu dezvălui niciodată informațiile tale de conectare
Escrocii pot crea site-uri web false care seamănă cu Facebook și îți pot solicita să te conectezi cu adresa de e-mail și parola.
Verifică URL-ul site-ului web înainte să introduci informațiile de conectare. Dacă ai dubii, tastează www.facebook.com în browser pentru a deschide Facebook.
Nu redirecționa către alte persoane e-mailuri de la Meta, deoarece pot conține informații sensibile despre contul tău.
Află mai multe despre evitarea atacurilor de phishing.

Deconectează-te de la Facebook atunci când utilizezi un computer folosit în comun cu alte persoane
Dacă uiți să faci acest lucru, te poți deconecta de la distanță.

Nu accepta cereri de prietenie de la persoane pe care nu le cunoști
Escrocii pot crea conturi false pentru a se împrieteni cu alte persoane.
Dacă te împrietenești cu un escroc, acest lucru i-ar putea permite să publice postări spam în cronologia ta, să te eticheteze în postări și să-ți trimită mesaje rău-intenționate.

Ferește-te de software-ul rău-intenționat
Software-ul rău-intenționat poate cauza probleme unui computer, unui server sau unei rețele.
Află simptomele unui computer sau dispozitiv infectat și cum să ștergi software rău-intenționat.
Actualizează permanent browserul web și șterge aplicațiile suspecte sau add-onurile de browser.

Nu apăsa niciodată pe linkuri suspecte, chiar dacă par să provină de la un prieten sau de la o companie de care ai auzit
Printre acestea se numără și linkurile de pe Facebook (de exemplu, la postări) sau din e-mailuri.
Reține: Meta nu îți va solicita niciodată parola într-un e-mail.
Dacă vezi un link suspect pe Facebook, raportează-l.

Folosește funcțiile noastre suplimentare de securitate
De asemenea, poți să primești alerte despre conectări nerecunoscute și să configurezi autentificarea cu doi factori.
Dacă te-ai conectat la Facebook de pe un computer, poți folosi Verificarea securității pentru a revizui setările de securitate.

 

Ce să faci atunci când crezi că ai fost înșelat?

0

Ce să faci dacă ai fost victima unei înșelătorii pe Facebook

Dacă ai introdus din greșeală numele de utilizator și parola pe un site la care ai ajuns după ce ai apăsat pe un link dubios, este posibil ca o altă persoană să se poată conecta la contul tău. Mai jos îți oferim câteva soluții în astfel de situații.
Securizează-ți, recuperează-ți sau verifică-ți contul
Reține: poți oricând să raportezi e-mailurile dubioase la adresa phish@fb.com.

Protejează-te împotriva phishingului pe Facebook

0

Despre phishing
Phishingul are loc atunci când o persoană încearcă să obțină acces la contul tău de Facebook trimițându-ți un mesaj sau un link suspect prin care îți cere informații cu caracter personal. Dacă persoana respectivă obține acces la contul tău, îl poate folosi pentru a trimite spam.
Exemplu de phishing
Exemplu: Marian primește un e-mail în care i se cere să se conecteze la contul său de Facebook și să citească un mesaj important legat de acesta. Acest e-mail include un link către un site web care nu este un site web Facebook. Apoi, i se cere să își introducă numele de utilizator și parola.
Cum se pot identifica e-mailurile sau mesajele suspecte
Dacă poți să identifici mesaje sau e-mailuri suspecte, atunci poți să eviți înșelătoriile de tip phishing

Nu trebuie să ai încredere în mesajele prin care

 • Ți se cer bani
 • Ți se oferă cadouri
 • Ești amenințat cu închiderea sau blocarea contului tău de Facebook

E-mailurile despre contul tău sunt trimise întotdeauna de la adresele:

 • fb.com
 • facebook.com
 • facebookmail.com

Poți să accesezi oricând site-ul www.facebook.com sau să deschizi aplicația Facebook pentru a verifica dacă ai primit mesaje importante de la noi.
Nu apăsa niciodată pe linkuri suspecte
Dacă primești un e-mail sau un mesaj suspect care se pretinde a fi de la Facebook, nu apăsa pe niciun link și pe nicio atașare.
Nu răspunde la aceste tipuri de e-mailuri
Nu răspunde mesajelor în care ți se cer

 • Parola
 • numărul asigurării medicale,
 • Informațiile de pe un card de credit

Ce să faci atunci când crezi că ai fost înșelat?

Crearea bazei de date pentru WordPress

0

Dacă instalați WordPress pe propriul dvs. server web, urmați instrucțiunile de mai jos pentru a vă crea baza de date WordPress și contul de utilizator.

Folosind phpMyAdmin

Dacă serverul dvs. web are instalat phpMyAdmin , puteți urma aceste instrucțiuni pentru a vă crea numele de utilizator și baza de date WordPress. Dacă lucrați pe propriul computer, pe majoritatea distribuțiilor Linux puteți instala automat PhpMyAdmin.

Notă: Aceste instrucțiuni sunt scrise pentru phpMyAdmin 4.4; interfața de utilizator phpMyAdmin poate varia ușor între versiuni.

Dacă o bază de date referitoare la WordPress nu există deja în meniul derulant Bază de date din stânga, creați una:

Alegeți un nume pentru baza dvs. de date WordPress: „wordpress” sau „blog” sunt bune, dar majoritatea serviciilor de găzduire (în special găzduire partajată) vor necesita un nume care încep cu numele dvs. de utilizator și un caracter de subliniere, așa că, chiar dacă lucrați pe propriul computer, vă sfătuim să vă verificați cerințele pentru serviciul de găzduire, astfel încât să le puteți urma pe propriul server și să vă puteți transfera baza de date fără modificări. Introduceți numele ale bazei de date în câmpul Creare bază de date și alegeți cea mai bună colație pentru limba și codificarea dvs. În majoritatea cazurilor este mai bine să alegeți în seria „utf8_” și, dacă nu vă găsiți limba, să alegeți „utf8mb4_general_ci” (Referință: [1] ).

Meniu derulant pentru codificarea limbii phpMyAdmin

Faceți clic pe pictograma phpMyAdmin din stânga sus pentru a reveni la pagina principală, apoi faceți clic pe fila Utilizatori . Dacă un utilizator legat de WordPress nu există deja în lista de utilizatori, creați unul:

Fila Utilizatori phpMyAdmin

 1. Faceți clic pe Adăugați utilizator .
 2. Alegeți un nume de utilizator pentru WordPress („wordpress” este bun) și introduceți-l în câmpul Nume utilizator . (Asigurați-vă că Utilizați câmpul de text: este selectat din meniul drop-down.)
 3. Alegeți o parolă sigură (în mod ideal, care conține o combinație de litere mari și mici, numere și simboluri) și introduceți-o în câmpul Parolă . (Asigurați-vă că Use text field: este selectat din meniul drop-down.) Reintroduceți parola în câmpul Re-type .
 4. Notați numele de utilizator și parola pe care le-ați ales.
 5. Lăsați toate opțiunile din Privilegii globale la valorile implicite.
 6. Faceți clic pe Go .
 7. Reveniți la ecranul Utilizatori și faceți clic pe pictograma Editați privilegii de pe utilizatorul pe care tocmai l-ați creat pentru WordPress.
 8. În secțiunea Privilegii specifice bazei de date , selectați baza de date pe care tocmai ați creat-o pentru WordPress în meniul derulant Adăugați privilegii la următoarea bază de date și faceți clic pe Go .
 9. Pagina se va reîmprospăta cu privilegii pentru acea bază de date. Faceți clic pe Check All pentru a selecta toate privilegiile și faceți clic pe Go .
 10. Pe pagina rezultată, notați numele gazdei afișat după Server: în partea de sus a paginii. (Acesta va fi de obicei localhost .)

Utilizarea clientului MySQL

Puteți crea utilizatori și baze de date MySQL rapid și ușor, rulând mysql din shell. Sintaxa este afișată mai jos, iar semnul dolar este promptul de comandă:

$ mysql -u adminusername -p 
Enter password: 
Welcome to the MySQL monitor. Commands end with ; or \\g. 
Your MySQL connection id is 5340 to server version: 3.23.54 

Type 'help;' or '\\h' for help. Type '\\c' to clear the buffer. 

mysql> CREATE DATABASE databasename; 
Query OK, 1 row affected (0.00 sec)

mysql> CREATE USER "wordpressusername"@"hostname" IDENTIFIED BY "password";
mysql> GRANT ALL PRIVILEGES ON databasename.* TO "wordpressusername"@"hostname";
Query OK, 0 rows affected (0.00 sec)

mysql> FLUSH PRIVILEGES; 
Query OK, 0 rows affected (0.01 sec)  

mysql> EXIT 
Bye 

Exemplul arată:

 • Acea rădăcină este și numele de administrator . Este o practică mai sigură să alegeți un așa-numit cont „muritor” ca administrator mysql, astfel încât să nu introduceți comanda „mysql” ca utilizator root al sistemului dumneavoastră. (De fiecare dată când puteți evita să lucrați ca root, vă reduceți șansele de a fi exploatat.) Numele pe care îl utilizați depinde de numele pe care l-ați atribuit ca administrator al bazei de date folosind mysqladmin.
 • wordpress sau blog sunt valori bune pentru databasename .
 • wordpress este o valoare bună pentru wordpressusername , dar ar trebui să vă dați seama că, din moment ce este folosit aici, întreaga lume îl va ști și ea.
 • numele gazdă va fi de obicei localhost. Dacă nu știți care ar trebui să fie această valoare, verificați cu administratorul de sistem dacă nu sunteți administratorul gazdei dvs. WordPress. Dacă sunteți administratorul sistemului, luați în considerare utilizarea unui cont non-root pentru a vă administra baza de date.
 • parola ar trebui să fie o parolă dificil de ghicit, în mod ideal să conțină o combinație de litere mari și mici, numere și simboluri. O modalitate bună de a evita utilizarea unui cuvânt găsit într-un dicționar este să folosiți prima literă a fiecărui cuvânt într-o frază pe care o găsiți ușor de reținut.

Dacă trebuie să scrieți undeva aceste valori, evitați să le scrieți în sistemul care conține lucrurile protejate de ele. Trebuie să vă amintiți valoarea folosită pentru databasename , wordpressusername , gazdă și parolă . Desigur, deoarece acestea sunt deja (sau vor fi în curând) în fișierul tău wp-config.php, nu este nevoie să le pui și în altă parte.

Folosind Plesk

Dacă furnizorul dvs. de găzduire furnizează panoul de control pentru găzduire Plesk și doriți să instalați manual WordPress, urmați instrucțiunile de mai jos pentru a crea o bază de date:

 1. Conectați-vă la Plesk.
 2. Faceți clic pe Baze de date în zona de site web personalizat a site-ului dvs. din pagina Site-uri web și domenii:

Baze de date web personalizate Plesk

 1. Faceți clic pe Adăugați o bază de date nouă , schimbați numele bazei de date dacă doriți, creați utilizatorul bazei de date furnizând acreditări și faceți clic pe OK . Ai terminat!

Folosind cPanel

Dacă furnizorul dvs. de găzduire furnizează panoul de control pentru găzduire cPanel , puteți urma aceste instrucțiuni simple pentru a vă crea numele de utilizator și baza de date WordPress. Un set mai complet de instrucțiuni pentru utilizarea cPanel pentru a crea baza de date și utilizator poate fi găsit în Utilizarea cPanel .

 1. Conectați-vă la cPanelul dvs.
 2. Faceți clic pe pictograma MySQL Database Wizard sub secțiunea Baze de date.
 3. În Pasul 1. Creați o bază de date, introduceți numele bazei de date și faceți clic pe Pasul următor.
 4. În Pasul 2. Crearea utilizatorilor bazei de date introduceți numele de utilizator al bazei de date și parola. Asigurați-vă că utilizați o parolă puternică. Faceți clic pe Creare utilizator.
 5. În Pasul 3. Adăugați utilizator la baza de date faceți clic pe caseta de selectare Toate privilegiile și faceți clic pe Pasul următor.
 6. În Pasul 4. Finalizați sarcina, notați numele și utilizatorul bazei de date. Notați valorile hostname , username , databasename și parola pe care ați ales-o. (Rețineți că numele de gazdă va fi de obicei localhost .)

Folosind DirectAdmin

Dacă sunteți un utilizator obișnuit al unui cont de găzduire web cu un singur site, vă puteți conecta normal. Apoi faceți clic pe MySQL Management . (Dacă acest lucru nu este ușor vizibil, poate că gazda dvs. trebuie să vă modifice „pachetul” pentru a activa MySQL.) Apoi urmați partea „c” de mai jos.

Conturi de distribuitor Este posibil ca conturile de administrator să fie nevoie să facă clic pe Nivel utilizator . Mai întâi trebuie să se conecteze ca Reseller dacă domeniul relevant este domeniul principal al Reseller-ului… sau să se conecteze ca Utilizator dacă domeniul nu este domeniul principal al Reseller-ului. Dacă este domeniul principal al Reseller-ului, atunci când sunteți conectat ca Reseller, faceți clic pe Nivel de utilizator . Cu toate acestea, dacă domeniul relevant nu este domeniul principal al Reseller-ului, atunci trebuie să vă conectați ca Utilizator. Apoi faceți clic pe MySQL Management . (Dacă nu este ușor vizibil, poate că trebuie să reveniți la nivelul Reseller sau Admin și să modificați „Gestionați pachetul utilizator” sau „Gestionați pachetul Reseller” pentru a activa MySQL.)

În MySQL Management, faceți clic pe cuvintele mici: Create new database . Aici vi se cere să trimiteți două sufixe pentru baza de date și numele de utilizator. Pentru securitate maximă, utilizați două seturi diferite de 4-6 caractere aleatorii. Apoi, câmpul de parolă are un buton Aleatoriu care generează o parolă de 8 caractere. De asemenea, puteți adăuga mai multe caractere la parolă pentru securitate maximă. Faceți clic pe Creare . Următorul ecran va rezuma baza de date, numele de utilizator, parola și numele de gazdă. Asigurați-vă că le copiați și li lipiți într-un fișier text pentru referințe viitoare.

OpenCart Cloud oferă fiecare comerciant despre care ar trebui să știe

0

OpenCart este mai mult decât o altă platformă de comerț electronic; este partenerul tău în crearea unei experiențe excepționale de cumpărături online. Cu flexibilitatea, caracteristicile intuitive și instrumentele puternice, OpenCart este forța motrice din spatele nenumăratelor afaceri online de succes. Permite companiilor de comerț electronic să personalizeze și să dezvolte aplicații bazate pe cloud pentru afacerea lor.

Popularitatea în creștere a OpenCart Cloud

Pe măsură ce lumea comerțului electronic continuă să evolueze, companiile și agențiile de personal pentru dezvoltatori web caută în mod constant soluții care să țină pasul cu cerințele tot mai mari ale clienților lor. OpenCart Cloud este în fruntea acestei evoluții. Această versiune bazată pe cloud a OpenCart câștigă amploare și din toate motivele corecte.

Modelul bazat pe cloud devine rapid alegerea de preferat pentru comercianții de comerț electronic, iar OpenCart Cloud nu face excepție. Cu o gamă largă de caracteristici și beneficii, companiile fac parteneriate cu companii de dezvoltare de software pentru comerțul electronic cu amănuntul pentru a îmbrățișa inovația viitoare în comerțul electronic.

Despre Cloud și adăugați software pentru cercetarea cuvintelor cheie 

OpenCart este o platformă populară de comerț electronic cu sursă deschisă, care permite comercianților să-și creeze și să-și gestioneze magazinele online. OpenCart Cloud este o versiune găzduită în cloud a OpenCart, care oferă diverse funcții și beneficii comercianților. Când vine vorba de utilizarea platformelor de comerț electronic bazate pe cloud precum OpenCart Cloud și de integrare 

software pentru cercetarea cuvintelor cheie precum Senuto.

Adăugarea Senuto pentru cercetarea cuvintelor cheie:

Pentru a spori vizibilitatea magazinului dvs. online și a ajunge la un public mai larg, puteți utiliza un software cloud pentru cercetarea cuvintelor cheie – Senuto , care este o platformă specializată în SEO și cercetarea cuvintelor cheie. Iată cum puteți beneficia de pe urma utilizării Senuto cu OpenCart Cloud:

Cercetare cuvinte cheie: Senuto vă ajută să identificați cuvintele cheie relevante pe care clienții potențiali le folosesc pentru a căuta produsele pe care le vindeți. Aceste informații sunt esențiale pentru optimizarea descrierilor produselor și a conținutului din magazinul dvs. OpenCart.

Analiza concurenței: Senuto vă permite să analizați strategiile SEO ale concurenților dvs., ajutându-vă să identificați oportunități și lacune în strategia dvs. SEO.

Optimizarea conținutului: Cu Senuto, puteți optimiza descrierile produselor și conținutul site-ului web pentru a viza cuvintele cheie cu impact mare, îmbunătățind în cele din urmă clasarea site-ului dvs. în motoarele de căutare.

Urmărire și monitorizare: Senuto oferă instrumente pentru a urmări clasarea cuvintelor cheie în timp, permițându-vă să monitorizați eficiența eforturilor dvs. de SEO.

Raportare: puteți genera rapoarte pentru a obține informații despre performanța strategiilor dvs. de cuvinte cheie și eforturile SEO.

Ce este OpenCart Cloud?

OpenCart Cloud este o platformă de comerț electronic bazată pe cloud, care permite companiilor să creeze și să gestioneze magazine online. Este o versiune simplificată și găzduită a popularului software de comerț electronic OpenCart, concepută pentru a oferi o experiență de comerț electronic ușor de utilizat și fără probleme. Cu OpenCart Cloud, utilizatorii își pot configura magazinele online fără a fi nevoie de management complex al serverului sau expertiză tehnică. Oferă o soluție convenabilă pentru companiile care doresc să își stabilească prezența online și să vândă produse sau servicii pe internet.

OpenCart Cloud diferă de versiunea auto-găzduită a OpenCart în mai multe moduri:

Găzduire: OpenCart Cloud este o soluție găzduită, ceea ce înseamnă că infrastructura de găzduire este gestionată de OpenCart, în timp ce versiunea auto-găzduită necesită ca utilizatorii să își organizeze și să mențină propria găzduire web .

Ușurință de configurare: OpenCart Cloud este proiectat pentru a fi mai ușor de utilizat și necesită abilități tehnice minime pentru configurare și gestionare. OpenCart auto-găzduit poate solicita mai multe cunoștințe tehnice pentru configurarea și întreținerea serverului.

Actualizări și întreținere: OpenCart Cloud se ocupă de actualizările software, corecțiile de securitate și sarcinile de întreținere, reducând sarcina pentru utilizator. În versiunea auto-găzduită, utilizatorii sunt responsabili pentru menținerea la zi a software-ului și a serverului.

Scalabilitate: OpenCart Cloud este de obicei mai scalabil, permițând companiilor să se extindă cu ușurință pe măsură ce cresc, în timp ce OpenCart auto-găzduit poate necesita mai multe ajustări manuale pentru a se adapta creșterii.

Preț: OpenCart Cloud vine adesea cu un model de preț bazat pe abonament, în timp ce OpenCart auto-găzduit este un cost unic pentru software și poate avea cheltuieli continue de găzduire.

Beneficiile utilizării unei soluții bazate pe cloud

Utilizarea unei soluții bazate pe cloud precum OpenCart Cloud oferă mai multe avantaje:

Simplitate: soluțiile cloud sunt mai ușor de configurat și întreținut, făcându-le accesibile pentru o gamă mai largă de utilizatori fără cunoștințe tehnice extinse.

Actualizări automate: Platformele bazate pe cloud își actualizează în mod regulat software-ul, asigurând utilizatorilor acces la cele mai recente funcții și corecții de securitate fără intervenție manuală.

Scalabilitate: Soluțiile cloud sunt în general mai scalabile, permițând companiilor să se adapteze la cerințele în schimbare, fără a-și face griji cu privire la constrângerile de infrastructură.

Reduceți cheltuielile generale IT: cu soluțiile bazate pe cloud , companiile pot reduce costurile de infrastructură IT și de întreținere, deoarece găzduirea și gestionarea sunt gestionate de furnizorul de servicii de găzduire .

Accesibilitate: Soluțiile cloud pot fi accesate de oriunde cu o conexiune la internet, permițând lucrul de la distanță și colaborarea ușoară.

Securitate: Furnizorii de cloud reputați investesc în măsuri de securitate robuste, ajutând la protejarea site-ului dvs. de comerț electronic de amenințări și încălcări ale datelor.

Caracteristici cheie ale OpenCart Cloud

Design receptiv

Discutați despre importanța unui design responsive pentru comerțul electronic

Un design receptiv este esențial pentru site-urile de comerț electronic din următoarele motive:

 • Trafic mobil: o parte semnificativă a traficului pe internet provine de la dispozitive mobile. Un design responsiv asigură că site-ul dvs. web arată și funcționează bine pe smartphone-uri și tablete, oferind o experiență perfectă pentru utilizator.
 • Beneficii SEO: Motoarele de căutare precum Google acordă prioritate site-urilor web compatibile cu dispozitivele mobile, astfel încât un design receptiv poate îmbunătăți clasarea site-ului dvs. în motoarele de căutare, ceea ce duce la mai mult trafic organic. În plus, prin încorporarea serviciilor SEO , puteți ajusta conținutul și structura site-ului dvs. pentru a se alinia cu algoritmii motoarelor de căutare, asigurându-vă că acesta se află mai sus în rezultatele căutării și ajunge la un public mai larg online.
 • Experiența utilizatorului: un design receptiv se adaptează la diferite dimensiuni și orientări ale ecranului, făcând navigarea și navigarea produselor convenabile pentru utilizatori. Acest lucru poate duce la durate mai lungi de vizită și rate de conversie mai mari.

Explicați cum OpenCart Cloud asigură o experiență de cumpărături prietenoasă cu dispozitivele mobile

OpenCart Cloud încorporează principii de design receptiv pentru a garanta o experiență de cumpărături prietenoasă cu dispozitivele mobile:

 • Aspect adaptiv: șabloanele și temele OpenCart Cloud sunt concepute pentru a se adapta la diferite dimensiuni și rezoluții ale ecranului, asigurându-se că magazinul dvs. online arată grozav pe toate dispozitivele.
 • Optimizare mobilă: platforma optimizează dimensiunile imaginilor și timpii de încărcare a paginii pentru utilizatorii de dispozitive mobile, îmbunătățind performanța site-ului pe ecrane mai mici.
 • Interfață prietenoasă cu atingerea: OpenCart Cloud include funcții de atingere și meniuri de navigare care facilitează navigarea și achizițiile utilizatorilor de telefonie mobilă cu ușurință.
 • Compatibilitate între browsere: OpenCart Cloud este proiectat să funcționeze fără probleme în diferite browsere web, îmbunătățind și mai mult accesibilitatea și experiența utilizatorului pe dispozitivele mobile.

Prin prioritizarea designului receptiv, OpenCart Cloud ajută companiile să ajungă la un public mai larg și să ofere o experiență de cumpărături ușor de utilizat pe toate dispozitivele, generând în cele din urmă mai multe vânzări și îmbunătățind satisfacția clienților.

Personalizare și extensii

 1. Discutați disponibilitatea temelor și a extensiilor pentru OpenCart Cloud

OpenCart Cloud oferă o gamă largă de teme și extensii, permițând utilizatorilor să-și personalizeze și să-și îmbunătățească magazinele online. Aceste teme sunt șabloane concepute profesional care schimbă aspectul magazinului dvs., în timp ce extensiile adaugă noi funcții și funcționalități. Disponibilitatea temelor și a extensiilor poate îmbunătăți semnificativ aspectul general și capacitățile site-ului dvs. de comerț electronic. Utilizatorii OpenCart Cloud pot naviga, selecta și instala cu ușurință aceste teme și extensii din interfața ușor de utilizat a platformei.

 1. Evidențiați importanța personalizării în comerțul electronic

Personalizarea este vitală în comerțul electronic din mai multe motive:

 • Branding: personalizarea magazinului dvs. online vă permite să reflectați identitatea unică a mărcii dvs., ajutându-vă să vă remarcați pe o piață aglomerată.
 • Experiența utilizatorului: adaptarea designului și funcționalității site-ului dvs. la publicul țintă poate îmbunătăți experiența utilizatorului, facilitând navigarea, găsirea produselor și efectuarea achizițiilor clienților.
 • Avantaj competitiv: comerțul electronic este foarte competitiv. Personalizarea vă permite să vă diferențiați magazinul, oferind caracteristici unice și o experiență de utilizator memorabilă.
 • Scalabilitate: pe măsură ce afacerea dvs. crește, personalizarea vă permite să vă adaptați și să vă extindeți magazinul online pentru a răspunde cerințelor în schimbare.
 • Optimizarea conversiilor: personalizarea poate fi folosită pentru a optimiza canalul de vânzări, îmbunătățind ratele de conversie și sporind veniturile.
 1. Menționați OpenCart Marketplace pentru suplimente și teme

OpenCart are o piață extinsă pentru teme și extensii, inclusiv opțiuni gratuite și cu plată. OpenCart Marketplace este un hub centralizat unde utilizatorii pot descoperi și accesa o mare varietate de suplimente, teme și module pentru a-și îmbunătăți magazinele online. Aceste suplimente pot extinde funcționalitatea, se pot integra cu servicii terțe și pot oferi o gamă largă de opțiuni de personalizare pentru a răspunde nevoilor specifice ale afacerii dvs. de comerț electronic. Indiferent dacă aveți nevoie de gateway-uri de plată, soluții de expediere, instrumente de marketing sau teme de design, OpenCart Marketplace oferă o selecție diversă de opțiuni din care să alegeți.

Prețuri și planuri

 1. Descrieți structura prețurilor pentru OpenCart Cloud

OpenCart Cloud urmează de obicei un model de prețuri bazat pe abonament. Utilizatorii sunt facturați în mod recurent, adesea lunar sau anual, în funcție de planul ales. Prețul poate varia în funcție de factori precum numărul de produse, capacitatea de stocare și nivelul de asistență și caracteristicile incluse în plan.

 1. Discutați orice opțiuni gratuite sau de probă

OpenCart Cloud poate oferi teste gratuite sau o versiune gratuită limitată a platformei lor. Aceste opțiuni permit utilizatorilor să exploreze caracteristicile și funcționalitățile platformei înainte de a se angaja la un abonament plătit. Versiunile gratuite sunt adesea limitate în timp, în timp ce versiunile gratuite pot avea restricții în ceea ce privește numărul de produse, stocarea sau funcțiile disponibile. Aceste opțiuni oferă utilizatorilor șansa de a evalua dacă OpenCart Cloud satisface nevoile lor de comerț electronic.

 1. Menționați orice costuri sau considerații suplimentare

Când iau în considerare OpenCart Cloud, utilizatorii ar trebui să fie conștienți de potențialele costuri suplimentare, cum ar fi:

 • Suplimente și teme: în timp ce unele teme și extensii pot fi gratuite, altele au un cost suplimentar, care se poate adăuga în funcție de nevoile dvs. de personalizare.
 • Nume de domeniu: Înregistrarea unui nume de domeniu personalizat pentru magazinul dvs. online poate necesita o taxă suplimentară.
 • Taxe de procesare a plăților: taxele de tranzacție pot fi asociate cu gateway-uri de plată, impactând costul fiecărei vânzări.
 • Certificat SSL: Pentru a vă securiza magazinul online, poate fi necesar să cumpărați un certificat SSL, care este esențial pentru securitatea plăților online.
 • Actualizări de abonament: dacă depășiți planul actual, poate fi necesar să faceți upgrade la un abonament de nivel superior, ceea ce duce la creșterea costurilor.
 • Marketing și publicitate: promovarea magazinului dvs. de comerț electronic prin campanii de marketing și publicitate este un cost suplimentar de luat în considerare.

Este esențial ca utilizatorii să examineze cu atenție detaliile de preț și termenii asociați cu OpenCart Cloud pentru a determina costul total de proprietate și pentru a se asigura că se aliniază cu bugetul și obiectivele lor de afaceri.

Asistență pentru clienți și comunitate

 

 1. Evidențiați disponibilitatea asistenței pentru clienți

OpenCart Cloud oferă de obicei asistență pentru clienți pentru a-i ajuta pe utilizatori cu nevoile lor de comerț electronic. Această asistență poate include opțiuni precum asistență prin e-mail sau pe bază de bilete, chat live și, în unele cazuri, asistență telefonică. Accesul la asistență pentru clienți asigură că utilizatorii pot solicita asistență atunci când se confruntă cu probleme tehnice, întrebări sau preocupări legate de magazinele lor online.

 1. Discutați puterea comunității OpenCart

Comunitatea OpenCart este o resursă vibrantă și valoroasă pentru utilizatori. Acesta cuprinde dezvoltatori, designeri și alți pasionați de comerț electronic care își împărtășesc cunoștințele, experiența și cunoștințele. Această comunitate este cunoscută pentru forumurile sale active, unde utilizatorii pot pune întrebări, pot împărtăși soluții și pot participa în discuții. Comunitatea activă și susținătoare a OpenCart promovează un sentiment de colaborare și camaraderie între utilizatori.

 1. Menționați resurse pentru obținerea de ajutor și sprijin

Pe lângă asistența pentru clienți și comunitate, utilizatorii OpenCart pot accesa diverse resurse pentru ajutor și asistență, inclusiv:

 • Documentație: OpenCart oferă documentație cuprinzătoare și ghiduri de utilizare care acoperă diverse aspecte ale configurației și utilizării platformei.
 • Tutoriale video: utilizatorii OpenCart Cloud pot accesa o mulțime de resurse de instruire prin tutoriale video, acționând în esență ca un serviciu webinar personalizat care servește ca un webinar virtual pentru învățarea bazată pe video. 
 • Experți terți: Unii utilizatori aleg să lucreze cu experți terți sau dezvoltatori specializați în OpenCart pentru asistență și personalizare mai aprofundată.
 • Grupuri de social media: grupurile și paginile legate de OpenCart de pe platformele de social media pot fi, de asemenea, o sursă de sfaturi, bune practici și soluții.

Concluzie

Dacă ești un comerciant care caută o soluție de comerț electronic ușor de utilizat, adaptabilă și care oferă o comunitate de sprijin, OpenCart Cloud este o alegere convingătoare. Oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru o soluție de comerț electronic de succes fără complexitățile tehnice ale autogăzduirii.

Mobil și SEO – Responsive și prietenos cu SEO în OpenCart

0

Mobil/Tabletă

OpenCart este receptiv în mod implicit. Aceasta înseamnă că site-ul tău va arăta minunat, indiferent de dispozitiv. Mobil, tabletă, desktop sau un ecran mare veți face cu siguranță o impresie. De asemenea, puteți consulta unele dintre temele dezvoltate de comunitate pe ThemeForest sau TemplateMonster.

SEO

Nu pierdeți timp și bani pentru a vă ridica site-ul în motoarele de căutare. Știm cât de important este acest lucru, așa că ne ocupăm de asta pentru tine. Puteți îmbunătăți și mai mult SEO în OpenCart cu unele dintre extensiile noastre SEO populare.

Marketing

Nu este nevoie de suplimente scumpe. Marketingul din tabloul de bord OpenCart vă permite să adăugați și să urmăriți campaniile de marketing pe care le creați.

Fluxuri de produse

Conectați-vă la baza Google și la harta site-ului Google și setați modul în care Google afișează și vede produsele dvs

Invitat și utilizator înregistrat Checkout

Când vine vorba de cel mai important pas și de a converti un client – finalizarea comenzii, OpenCart oferă checkout atât pentru oaspeți, cât și pentru utilizatorii înregistrați. Alegerea este a ta.

Extensii – Extindeți cu ușurință funcționalitatea în OpenCart

0

Extensii OpenCart

OpenCart este un sistem bazat pe module care permite utilizatorilor să extindă cu ușurință funcționalitatea pentru nevoile lor. Ușor, rapid și modificat: Cele mai bine vândute, Categorie, Speciale, Cele mai recente, Speciale, Cele mai bine vândute, Producători, Informații, Google Analytics și multe alte pagini.

Instalare extensie

Extinderea funcționalității magazinului este o simplă. Extension Installer vă permite să încărcați module cu câteva clicuri și fără cunoștințe tehnice.

Piata de desfacere

Piața OpenCart oferă peste 13 000 de module și teme pentru a-ți porni, crește și extinde afacerea. Puteți găsi teme frumoase pentru aproape orice afacere, integrări de servicii, furnizori de plăți, module de conversie și multe altele.

 • PayPal
 • eBay
 • Amazon
 • MailChimp
 • Google Analytics
 • Facebook
 • Word Press
 • excela

Livrare, plăți și rapoarte – Gateway-uri de plată cuprinzătoare în OpenCart

0

Gateway-uri de plată

Authorize.Net, Amazon Payments, First Data, Klarna, LiqPay, Skrill, PayPal, SagePay și multe altele. Alegeți oricare dintre cele 36 de metode de plată care sunt integrate cu OpenCart sau descărcați dintre alte sute disponibile prin intermediul pieței OpenCart.

Plăți recurente

Configurați plăți recurente pentru clienții dvs. Dacă intenționați să vindeți produse prin abonament, dacă promovați o reducere sau un club al membrilor sau dacă pur și simplu împărțiți plățile în părți mai mici. Această funcție oferă proprietarului magazinului mai mult control asupra modului în care clienții sunt taxați pentru produse sau servicii.

Metode de expediere

Cele mai renumite metode de expediere, integrate pentru tine. OpenCart are integrări cu Australia Post, Citylink, FedEx, Parcelforce, Royal mail, UPS, USPS și multe altele. Există, de asemenea, sute de alte metode de expediere disponibile în OpenCart Marketplace.

Rapoarte de vânzări

Ia analitic. OpenCart vine cu un raport de vânzări, un raport privind produsele vizualizate și produsele achiziționate. Dacă doriți să obțineți o funcționalitate suplimentară de raportare, puteți vedea unele dintre extensiile de raportare populare.

Client – Găsire ușoară – Cumpărare ușoară in Opencart

0

Filtre

Creați filtre în același mod în care creați categorii. Aceasta este o modalitate excelentă pentru clienți de a rafina și de a restrânge aproape orice în magazinul dvs. Găsire ușoară – cumpărare ușoară.

Multi-valută

Vindeți în orice monedă, oriunde în lume. Obțineți actualizări automate ale tarifelor. Stabiliți taxe diferite. Vânzarea prin comerț electronic este ușoară.

Multilingv

Disponibil în mai mult de 40 de limbi și mai mult! Se ocupă cu ușurință de limbile chineză, japoneză, greacă și chiar de la dreapta la stânga, cum ar fi arabă și ebraică

Transformați corespondența în avantajul dvs

OpenCart oferă clienților o modalitate ușoară de a se abona la buletinul informativ. Odată ce fac acest lucru, puteți începe cu ușurință campaniile de marketing prin e-mail.

Totul Nelimitat – Categorii și produse nelimitate în OpenCart

0

Gratuit pentru descărcare și utilizare

OpenCart este open source și gratuit. Open source înseamnă transparență, cod deschis și viziune comunitară. Gratuit înseamnă că îți oferim opțiunea de a modifica, partaja și edita OpenCart pentru proiectul tău. Ia-ți copia astăzi și începe în câteva minute, nu în zile.

Categorii nelimitate

Creați categorii și subcategorii nelimitate și atribuiți-le produse.

Produse nelimitate

Indiferent dacă doriți să vindeți 1 sau 1 000 000 de produse, OpenCart vă ajută.

Produse descărcabile gata

OpenCart facilitează vânzarea produselor digitale. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe un buton, să încărcați produsul și să setați prețul. Voila! Produsele dumneavoastră sunt gata pentru a fi vândute.

Recenzii și evaluări ale produselor

Recenziile clienților despre produse sunt printre cei mai importanți factori care declanșează deciziile de cumpărare sau nu pe care le iau clienții. OpenCart vine cu un sistem puternic integrat de comentarii, recenzii și evaluări.

puncte de recompensa

Un program de recompensă care generează rezultate. Creșteți valoarea de viață a clientului și returnați achizițiile.

Caracteristici OpenCart

0

Adăugați produse și sunteți gata să începeți să acceptați comenzi.

Tabloul de bord al administratorului

Toate informațiile importante disponibile dintr-o privire. Obțineți o imagine de ansamblu completă a ceea ce este important cu comenzi totale, vânzări, clienți, oameni online, analize de vânzări și multe alte widget-uri

Managementul utilizatorilor

Pentru a organiza cu succes un magazin online va trebui să cooperezi cu multe persoane, fiecare având roluri diferite. OpenCart vă permite să setați privilegii avansate de utilizator și acces separat pentru grupuri de utilizatori și utilizatori.

Multi-Magazin

Gestionați mai multe magazine dintr-o singură interfață de administrare. Setați produsele să apară în diferite magazine. Alegeți o temă diferită pentru fiecare magazin. Localizați setările magazinului. Setați prețurile produselor per magazin.

Opțiuni, atribute

Produsele vin în diferite opțiuni. Unele caracteristici dimensiuni, în timp ce altele culori, lungime, înălțime. Indiferent de caz, OpenCart oferă o soluție pentru adăugarea unor variabile de produs suplimentare importante.

Afiliați

OpenCart vine cu un sistem de afiliere încorporat, în care afiliații pot promova anumite produse și pot fi plătiți pentru asta. Setați procente diferite. Oferiți diferite opțiuni de plată, cum ar fi cec, Paypal și transfer bancar.

Reduceri, cupoane, oferte speciale

Retailerii trebuie adesea să-și reducă prețurile pentru a ține pasul cu concurența. OpenCart oferă reduceri, cupoane și oferte speciale pentru a acoperi cele mai populare modalități de a atrage atenția și de a crește vânzările.

Faceți backup și restaurați

Caz de urgenta? OpenCart vă permite să vă configurați propriile copii de rezervă și restaurări. Căutați o modalitate ușoară de a actualiza și edita în bloc produse, categorii și orice altceva OpenCart? Descoperiți extensiile populare de pe piață

Ce este OpenCart?

0

Opencart este un program de gestionare a magazinelor online, puternic, ușor de utilizat, Open Source, care poate gestiona mai multe magazine online dintr-un singur back-end. Zona administrativă pur și simplu completând formulare și făcând clic pe „Salvare”. Există multe extensii scrise profesional disponibile pentru a personaliza magazinul în funcție de nevoile dvs.

Un magazin OpenCart poate fi gata să preia comenzi imediat după instalare. Tot ce trebuie să faceți este să îl instalați pentru dvs. (orice gazdă web o face gratuit), să selectați un șablon din numeroasele site-uri de șabloane gratuite sau cu costuri reduse și descrierile și fotografiile produselor dvs., faceți clic pe câteva setări și sunteți gata să înceapă să accepte comenzi. Capitolele noastre gratuite Instalare și Pornire rapidă vă arată cum.

Partea publică sau „Storefront” a OpenCart arată foarte profesionist și gata de vânzare aproape de îndată ce este instalată.

De ce OpenCart?
Faceți cunoștință cu OpenCart:
Platformă de comerț electronic GRATUIT, open-source și ușor de utilizat!

Fără taxe lunare, fără capturi; doar o platformă eficientă și personalizabilă pentru noul tău magazin de comerț electronic. Pur și simplu instalați, alegeți șablonul și adăugați produse și sunteți gata să începeți să acceptați comenzi.

Rămâneți cu tema prestabilită modernă și receptivă sau alegeți dintre mii de teme online pentru a vă face magazinul unic și perfect potrivit pentru afacerea dvs.

OpenCart vine cu o zonă de administrare complet prietenoasă cu dispozitivele mobile, cu management detaliat al produselor, comenzilor și clienților, rapoarte de vânzări, instrumente de marketing și chiar mai mult – permițându-vă să gestionați fiecare aspect al noului dvs. magazin online de pe orice dispozitiv, oriunde în lume. Utilizați tabloul de bord rapid și concis pentru a urmări vânzările dvs. sau alegeți una dintre numeroasele opțiuni de meniu pentru a vedea mai multe detalii.

Cu o gamă largă de funcții incluse imediate și peste 14.000 de extensii suplimentare disponibile pentru descărcare, OpenCart este perfect pentru magazinele de comerț electronic de orice dimensiune, orice industrie, orice buget.

7 motive pentru a alege Shopify

0

1. Shopify acceptă întregul ecosistem de comerț electronic
Online, offline și peste tot, Shopify găzduiește un set mare și divers de antreprenori, proprietari de magazine, dezvoltatori și parteneri comerciali.

2. Shopify vă duce la nivel global
Shopify dă putere antreprenorilor din întreaga lume să-și construiască, să conecteze și să-și extindă afacerile. Cu afaceri în peste 175 de țări, Shopify oferă antreprenorilor de pretutindeni platforma, elementele de bază și instrumentele necesare pentru a vinde la nivel local și peste granițele internaționale.

3. Shopify dă putere expresiei creative
Shopify consideră că ar trebui să existe voci, povești și experiențe mai unice și diverse în comerț. De aceea produsul este conceput cu cea mai mare cantitate de extensibilitate, flexibilitate, personalizare și libertate de exprimare.

4. Shopify lasă marca ta să strălucească
Marca ta este vedeta. De aceea, Shopify lucrează din greu în fundalul site-ului dvs. de comerț electronic de marcă. Spuneți povestea mărcii și a produselor dvs. folosind teme care acceptă personalizarea, videoclipurile și alte funcții pentru a aduce magazinul dvs. la viață pentru experiențe de cumpărători remarcabile.

5. Shopify este cea mai integrată platformă de comerț din cutie
Shopify nu numai că centralizează întregi afaceri comerciale, dar oferă și acces la cel mai larg set de integrări comerciale construite folosind un cadru tehnic partajat. Acest lucru asigură că Shopify are amploare și profunzime în teme, aplicații, canale, produse și experiențe.

6. Shopify elimină complexitatea inutilă
Proprietarii independenți de afaceri poartă multe pălării, mai ales în primele zile ale începerii unei afaceri. De aceea, Shopify oferă o platformă simplă și accesibilă care integrează fără probleme instrumente și canale într-un singur loc. Proprietarii de afaceri optează doar pentru ceea ce au nevoie, eliminând dezordinea și simplificând operațiunile.

7. Shopify este creat pentru a crește odată cu tine
Indiferent de maturitatea tehnică, creșterea, dimensiunea, complexitatea sau locația dvs., nu vă va lipsi niciodată accesul la tehnologie și funcții pentru a vă construi afacerea. Shopify oferă planuri și produse care se adaptează cu tine pe măsură ce scalați sau evoluați.

Ce este Shopify și cum funcționează?

0

Conform Shopify.com, unde pe blogul site-ului oficial, scrie că milioane de oameni care vând online, în persoană din taotă lumea folosesc Shopify pentru a-și dezvolta afacerile în fiecare zi. De la un mic magazin de pe o străduță dintr-un mic cartier la un retailer online multinațional, Shopify are soluții pentru afaceri de orice dimensiune și structură.

Majoritatea utilizatorilor au auzit de Shopify sau au văzut o un articol sau Publiciate Online Dar ce este Shopify și cum funcționează? În continuarea acestui articol vom explora avantajeje și dezavantajele Shopify, inclusiv caracteristicile, beneficiile și planurile sale tarifare. Aflați ce platforma ar putea fi potrivită pentru afacerea dvs. și cum să personalizați Shopify pentru nevoile afacerii dvs.

Ce este Shopify?
Shopify este o platformă comercială completă care permite oricărui antreprenor să înceapă, să dezvolte, să gestioneze și să extindă o afacere. Acesta permite tuturor să construiască un magazin online, să comercializeze clienților și să accepte plăți pe mai multe canale și locații de vânzare, totul într-un singur loc.

Expertiza și conducerea Shopify în comerț se bazează pe experiențele a milioane de proprietari de afaceri care folosesc platforma. Succesele acestor afaceri – atât antreprenori, cât și mărci de întreprindere – îi permit lui Shopify să creeze caracteristicile și produsele potrivite pentru a alimenta afacerile de astăzi și pentru a contribui la modelarea viitorului comerțului.

Cum funcționează Shopify?
Shopify reunește toate activitățile dvs. comerciale pe o singură platformă, cu un singur administrator pentru a accesa totul, de la comenzi la analize la canale de vânzări.

Cu Shopify, proprietarii de afaceri pot construi și personaliza un magazin online și pot vinde în mai multe locuri, inclusiv online, pe dispozitive mobile și în persoană prin locații concrete și magazine pop-up. Comenzile și informațiile despre clienți pot fi sincronizate pe mai multe canale, de la rețelele sociale până la piețele online, prin integrări puternice și gestionate într-un singur loc.

Shopify este complet sigur, bazat pe cloud și găzduit, ceea ce înseamnă că îl puteți accesa în siguranță de pe orice dispozitiv compatibil cu o conexiune la internet. Acest lucru vă oferă flexibilitatea de a vă conduce afacerea de oriunde.

Găzduire de la namebox.ro

Web Hosting cPanel în Romania,oferit de namebox.ro de peste un deceniu, sunt specializați în furnizarea de soluții de web hosting premium, ajutând afacerile din diverse industrii să își îndeplinească obiectivele online.

Soluții de Hosting Găzduire : Găzduire Web, Găzduire Web NVMe, Găzduire WordPress, Servere VPS, Servere VPS NVMe, Servere Dedicate.

Alte Soluții :Înregistrare domenii, Certificate SSL, Magazine Online Cs-Cart, Realizare Website, Devirusare & Optimizare, Marketing Digital


Întrebări Frecvente din namebox.ro

Ce este web hosting-ul și de ce am nevoie de el?

Fiecare site web ocupă spațiu pe un server fizic undeva în lume. Serviciul de web hosting stochează fișierele, bazele de date și email-urile aferente unui site și face posibilă accesarea acestora în browser oriunde în lume. Aflați mai multe despre pachetele noastre de web hosting accesând pagină dedicată sau contactați echipa de suport.

De ce tip de găzduire web am nevoie?

Totul depinde de nevoile site-ului Dvs. Pentru începători sau site-uri mici recomandăm pachetele de găzduire SSD sau pachetele de găzduire NVMe, ambele fiind de tip shared. Pentru proiectele avansate recomandăm închirierea unui server VPS cu resurse dedicate și panou de control cPanel.

Indiferent de soluția aleasă de către Dvs, beneficiați de suport gratuit 24/7 și de backup prin două soluții diferite cu salvare în două locații diferite.

Cât timp durează activarea unui domeniu?

Numele de domenii comandate prin intermediul site-ului nostru devin active în câteva minute după confirmarea plății în sistem. Este foarte important ca în timpul înregistrării să completezi toate câmpurile (CNP sau datele fiscale ale firmei – în cazul domeniilor .ro).

În cazul în care nu sunt completate toate câmpurile în momentul realizării comenzii, activarea nu este realizată în mod automat, fiind nevoie de o verificare prealabilă din partea noastră.

Alocare name servere – în momentul înregistrării este important să specifici name serverele serverului pe care o să fie găzduit domeniul. În cazul în care nu sunt specificate name serverele, o să fie utilizate cele default (ns1.namebox.ro și ns2.namebox.ro).

Date personale – este important să utilizezi date corecte în momentul înregistrării. Utilizarea de date false este interzisă și poate duce la suspendarea numelui de domeniu sau la imposibilitatea transferului în viitor.

Confirmări speciale (în cazul domeniilor .com) – în cazul domeniilor .com este nevoie de o confirmare suplimentară în termen de 72 de ore. O să primești pe email un link de confirmare.

Cum activăm un certificat SSL în WordPress?

În cazul în care ai activat un certificat SSL în cPanel însă site-ul tău se accesează tot pe protocolul http:// este necesar să parcurgi pașii de mai jos pentru a seta site-ul să utilizeze protocolul corect.

Pasul 1. Autentifică-te în panoul de control accesând direct în browser link-ul de formă: domeniu.ro/wp-admin (domeniu.ro se înlocuiește cu numele tău de domeniu).

Pasul 2. Din panoul de control selectează Setări -> Generale.

Pasul 3. În câmpurile „Adresa WordPress (URL)” și „Adresa Site (URL)” modifică protocolul „http://www.” în „https://www.” – pur și simplu adaugi un „s” după http.

Pasul 4. Salvează modificările pentru actualizare.

În acest moment ai activat SSL-ul la nivel de platformă și poți testa funcționarea acestuia accesând site-ul.

Cum pot transfera un domeniu .ro la Dvs?

Transferul unui domeniu .ro la NAMEBOX se realizează prin simpla comanda pe website pe baza codului de transfer la alt registrar. Codul de transfer la un alt registrar se obține de pe site-ul ROTLD, secțiunea Domenii .RO -> Administrare On-Line.

Transferul este procesat în mod automat aproape instant după confirmarea plații în sistem, cu condiția că datele furnizate în comanda să fie corecte.

În cazul în care nu sunt completate toate câmpurile în momentul realizării comenzii, activarea nu este realizată în mod automat, fiind nevoie de o verificare prealabilă din partea noastră.

Oferiți backup pentru pachetele de web hosting?

Toate pachetele de găzduire web beneficiază de backup zilnic prin soluțiile JetBackup și Synconix. Salvările datelor se realizează în mod automat odată la 24/48 de ore în două locații diferite și sunt păstrate 10 zile prin rotație + 3 copii de siguranță din ultimele 3 luni.

Clienții pot să realizeze restore-uri pentru fișiere sau baze de date direct din cPanel, utilizând oricare din cele două soluții, sau pot să deschidă un ticket de suport prin care să solicite restore-ul.

De asemenea, punem la dispoziția clienților și funcția de Full Backup direct în cPanel și recomandăm realizarea manuală a unui backup periodic și salvarea acestuia pe un mediu de stocare extern.

Cât costă un IP dedicat / Reverse PTR?

Prețul unui IP dedicat este de 2 euro + TVA / lună și se poate aloca la cerere pentru toate conturile de găzduire care încă nu dețin un astfel de IP. Alocarea IP-urilor se realizează noaptea întrucât necesită un timp de propagare.

IP-ul dedicat ajută la o indexare mai bună în motoarele de căutare și la expedierea mail-urilor în INBOX. Odată cu alocarea IP-ului dedicat echipa noastră o să realizeze și o înregistrare de tip Reverse DNS / PTR Record.

Oferiți serviciu de migrare de la un alt provider?

Odată ce ai decis să îți muti website-ul la noi, te ajutăm să faci tranziția cu ușurință prin intermediul serviciului nostru de migrare. Acesta este disponibil gratuit și se efectuează după ce ai achiziționat unul dintre pachetele noastre de găzduire web.

Pentru clienții noștri care doresc să își transfere contul de găzduire web la noi, punem la dispoziție serviciul de migrare în intervalul orar 09:00 – 22:00, de luni până vineri. Astfel, te poți baza pe ajutorul nostru în orice moment al zilei, în timpul săptămânii.

Echipa noastră de suport tehnic se va ocupa de transferarea tuturor datelor tale de pe serverul actual pe noul server, astfel încât site-ul tău să funcționeze fără întreruperi. Mai mult, vom face tot posibilul pentru a minimiza orice impact negativ asupra traficului și a performanței site-ului în timpul procesului de migrare.

Așadar, nu trebuie să îți faci griji cu privire la procesul de migrare. Echipa noastră te va ajuta să faci tranziția către noul serviciu de găzduire web cu ușurință și fără probleme.

Găzduire de la clausweb.ro

Web Hosting cPanel în Romania,oferit de la clausweb.ro

Soluții de Hosting Găzduire : Găzduire Web, Găzduire Web NVMe, Găzduire WordPress, Servere VPS, Servere VPS NVMe, Servere Dedicate, Găzduire Reseller

Alte Soluții :Înregistrare domenii, Certificate SSL, Magazine Online Cs-Cart, Realizare Website, Devirusare & Optimizare, Marketing Digital

 

Claus Web iti rasplateste din nou fidelitatea

Iti rasplatește din nou atașamentul față de serviciile Claus Web de hosting și iți oferă puncte de fidelitate pentru fiecare pachet de gazduire comandat. Fie că dorești să comanzi un pachet nou, faci un upgrade sau prelungesti serviciul de gazduire, vei primii puncte de fidelitate pentru fiecare proforma achitată.

Aceste puncte de fidelitate se transforma in spatiu gratuit pentru contul tau de gazduire. Astfel ca vei avea mai mult spatiu la dispozitie pentru a putea incarca informatie pe siteul tau.

Acceseaza contul de client de pe https://www.clausweb.ro/login.php in orice moment pentru a afla cate puncte de fidelitate ai acumulat si cat spatiu in plus poti adauga la contul tau de gazduire. Trebuie doar sa navighezi la pagina Date Client, odata ce te-ai logat in contul tau si sa urmezi instructiunile.

Spatiul acumulat prin puncte de fidelitate va fi adaugat permanent la contul tau de gazduire, pe toate durata contractului cu Claus Web.


 

Găzduire de la cyber_Folks

Web Hosting cPanel în Romania,oferit de la cyberfolks.ro .

Soluții de Hosting Găzduire : Găzduire Web, Găzduire Web NVMe, Găzduire WordPress, Servere VPS, Servere VPS NVMe, Servere Dedicate, Găzduire Reseller

Alte Soluții :Înregistrare domenii, Certificate SSL, Magazine Online Cs-Cart, Realizare Website, Devirusare & Optimizare, Marketing Digital

 

Găzduire – de ce să alegi hostingul cyber_Folks?

Mai multe venituri

Potrivit hubspot.com, doar 2 secunde de întârziere în deschiderea unui site web poate duce la pierderea a până la jumătate din conversii. Datorită funcționării rapide a site-urilor web bazate pe soluții dedicate pentru WordPress și PrestaShop, poți obține cu până la 100% mai multe conversii!

Backup cu până la 28 de zile în urmă

Alegând găzduirea noastră, profiți de una dintre cele mai bune soluții de backup. Backup-ul site-ului se efectuează în fiecare zi și îl poți restaura cu până la 28 de zile în urmă. În unele cazuri, backup-ul bazei de date se face la fiecare 4 ore.

Pagina ta migrată cu succes

Majoritatea clienților noștri vin la noi de la alte companii de hosting. Schimbarea furnizorului actual poate fi mai ușoară și mai rapidă: vom transfera paginile și e-mailurile pe serverele noastre, GRATUIT.


 

Avantajele folosirii PrestaShop

0

PrestaShop este o platformă de comerț electronic open-source care oferă numeroase avantaje pentru cei care doresc să își dezvolte și să își gestioneze magazinul online. Iată câteva dintre avantajele utilizării PrestaShop:

 1. Gratuitate și Open Source: PrestaShop este o platformă open source, ceea ce înseamnă că poți descărca, instala și utiliza software-ul fără a plăti o taxă. De asemenea, poți accesa și modifica codul sursă conform nevoilor tale.
 2. Ușurință în utilizare: Interfața utilizatorului în PrestaShop este intuitivă și ușor de înțeles. Acest lucru face ca gestionarea magazinului online să fie accesibilă pentru persoanele fără cunoștințe tehnice avansate.
 3. Flexibilitate: PrestaShop oferă o gamă variată de module și teme care îți permit să personalizezi aspectul și funcționalitatea magazinului tău online. Există, de asemenea, o comunitate activă care contribuie la dezvoltarea de extensii și module suplimentare.
 4. Gestionarea produselor și stocului: Cu PrestaShop, poți ușor să adaugi, să editezi și să ștergi produse. Platforma facilitează și gestionarea stocului, alertându-te atunci când nivelurile de stoc sunt scăzute.
 5. Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO): PrestaShop vine cu funcționalități încorporate pentru optimizarea pentru motoarele de căutare, permițându-ți să îmbunătățești vizibilitatea magazinului tău online în rezultatele căutării.
 6. Gestionarea comenzilor și a clienților: PrestaShop facilitează procesul de gestionare a comenzilor și clienților, inclusiv monitorizarea comenzilor, administrarea retururilor și gestionarea bazelor de date ale clienților.
 7. Securitate: Ca platformă open source, PrestaShop beneficiază de contribuțiile comunității pentru identificarea și remedierea rapidă a vulnerabilităților de securitate.
 8. Integrare cu diverse metode de plată și transport: PrestaShop acceptă o gamă largă de metode de plată și de transport, permițându-ți să oferi clienților opțiuni variate și flexibile.
 9. Actualizări și suport: Comunitatea PrestaShop este activă, iar platforma este periodic actualizată pentru a include noi funcționalități și pentru a remedia eventualele probleme. De asemenea, poți beneficia de suport comunitar sau poți opta pentru servicii premium de suport oferite de dezvoltatorii PrestaShop.
 10. Raportare și analiză: PrestaShop oferă instrumente integrate pentru generarea de rapoarte și analize, permițându-ți să urmărești performanța magazinului tău online și să iei decizii informate.

Aceste avantaje fac din PrestaShop o alegere populară pentru cei care doresc să își dezvolte și să își gestioneze propriul magazin online.

Ce este comerțul electronic Magento și de ce ar trebui să îl utilizați?

0

Ce este Magento?

Magento este o platformă cu PHP încorporat, care ajută programatorii să creeze site-uri web de comerț electronic. A fost lansat pe 31 martie 2008 de Varien și dezvoltat pe Zend Framework.

Până în prezent, există sute de mii de companii care folosesc această sursă deschisă pentru a-și deschide magazinul online, inclusiv cele mari precum Nike, Samsung etc.

În 2018, Adobe a achiziționat Magento la un preț de 1,68 miliarde de dolari pentru a-și finaliza bucla comercială. Această achiziție va ajuta și Magento să se dezvolte pe piața întreprinderilor.

Conform datelor interne ale LitExtension, în 2020, Magento a fost una dintre cele trei platforme către care comercianții au migrat cel mai mult, în timp ce doar o minoritate dintre proprietarii de magazine au ales alte cărucioare.

2. De ce să folosiți Magento?

Pentru companiile și persoanele care doresc să dezvolte un site de comerț electronic profesional pe termen lung, ar trebui să vă gândiți la Magento ca o prioritate. Magento este cel mai bun open-source pentru a construi un magazin online. Dar lucrul esențial este că este foarte profesionist și complet gratuit.

Trebuie doar să înțelegeți puțin limba engleză, iar tehnologia este absolut capabilă să vă construiți un site „monumental” cu această sursă deschisă.

Există câteva caracteristici de bază ale Magento:

Gestionarea produselor: cu multe imagini, comentarii opționale despre produse, o listă de favorite și un inventar.
Gestionarea categoriilor: ușor de găsit și selectat produse după categorie
Gestionarea stocurilor: gestionarea produselor rămase în stoc, import, export…
Cont de client: starea contului, istoricul tranzacțiilor, catalogul preferat, adresa, coșul de cumpărături…
Serviciu clienți: îmbunătățirea caracteristicilor, formular de contact cu clienții; urmărire cuprinzătoare și serviciu de e-mail.
Managementul comenzilor
Plăți: multe metode de plată, cum ar fi card de credit, PayPal, Authorize.net, Google Checkout, suport pentru module de plată externe precum CyberSource, ePay, eWAY și multe altele.
Tehnologia de căutare: rapidă, prietenoasă, acceptă căutarea pe Google Sitemap
Sprijin internațional: multilingv și monetar
Instrumente promoționale și de marketing: cupoane, promoții și multe altele.
Analizați și raportați: integrați-vă cu serviciul Google Analytics și furnizați mai multe rapoarte.

Omnicanalul este viitorul comerțului cu amănuntul, așa că o mulțime de comercianți selectează comerțul electronic Magento pentru site-ul lor web și apoi folosesc Magento POS pentru magazinele lor fizice. Datorită acestui fapt, își pot vinde și gestiona afacerea dintr-un sistem centralizat.