13.4 C
București
joi, 22 februarie 2024

Securitate pentru WordPress

Scopul paginii este de a informa utilizatorii care administrează un site WordPress despre cele mai bune practici generale de securitate, atât în ​​ceea ce privește elementele la nivel de mediu, cum ar fi permisiunile de fișiere, cât și elementele la nivel de aplicație, cum ar fi configurarea rolurilor de utilizator adecvate, astfel încât să au o bază mai bună pentru securitate decât configurarea WordPress undeva fără configurație suplimentară.

Cel mai important lucru de făcut pentru securitatea WordPress este să păstrați WordPress însuși și toate pluginurile și temele instalate la zi. De asemenea, este încurajat ca utilizatorii să aleagă teme și pluginuri care primesc în mod activ actualizări.

WordPress se angajează să ofere utilizatorilor o experiență sigură. Informații despre poziția oficială a WordPress cu privire la securitate și o discuție generală despre obiectivele generale ale WordPress pentru securitate pot fi găsite pe pagina Securitate a WordPress.org .

Acest ghid împrumută foarte mult din ghidul WordPress Codex despre Hardening WordPress . Deoarece este editabil public, sfaturile din codex trebuie privite cu prudență.

Menținerea în siguranță a oricărui sistem, nu doar WordPress, este o muncă continuă. O bună securitate necesită o planificare atentă, monitorizare și întreținere periodică.

Securitatea constă în mare parte în reducerea riscului și planificarea recuperării. Majoritatea planurilor de securitate se concentrează doar pe minimizarea riscului de acces neautorizat, dar riscul nu poate fi niciodată redus cu succes la zero. Atâta timp cât există un anumit risc, trebuie să planificați recuperarea, astfel încât, dacă s-ar întâmpla ceva, site-urile utilizatorilor să nu se piardă complet și să poată fi restabilite rapid la funcționarea normală.

Securitatea înseamnă, de asemenea, mai mult decât WordPress. Este, de asemenea, să vă asigurați că mediul dvs. de găzduire este sigur și că practicile și comportamentele dvs. personale online vă mențin în siguranță. O bună securitate depinde de tehnologia utilizată și de oamenii care folosesc tehnologia. Tehnologia învechită sau depășită poate avea erori sau vulnerabilități care pot pune în pericol site-ul dvs. WordPress. Practicile proaste online ale oamenilor pot pune, de asemenea, site-ul dvs. WordPress ca risc. Este important să vă asigurați că nu numai că mențineți actualizată și întreținută tehnologia pe care o utilizați, ci și că angajații folosesc cele mai bune practici de securitate atunci când folosesc internetul și când interacționează cu platforma dvs. de găzduire sau cu site-urile WordPress ale clienților.

Articole similare

- Advertisement -

ULTIMELE ARTICOLE