13.4 C
București
joi, 22 februarie 2024

Este Gratuit! – Dorești să testezi Hosting HOSTICO.RO timp de 7 zile ?

Când dorești să îți alegi un provider de Găzduire pentru Site-ul tău de prezentare sau Magazin Online

Cauți pe Internet Site-uri de Găzduire , în primele rezultate apar anunțurile plătite prin Google Ads , după care rezultatele Organice (cele pentru care nu plătești Google să le afișeze).

 

Printre toate rezultatele de căutare îți recomand să testezi HOSTICO.RO 

Au o perioadă de Test de 7 zile, suficient timp să te convingi de calitatea serviciilor oferite de HOSTICO.RO

Ce alte avantaje mai ai la HOSTICO.RO

suport clienti

Asistență 24/7

live chat, telefonic, tichet

365 zile pe an, 24 ore pe zi, membrii echipei Hostico vor răspunde solicitărilor tale, fie că este vorba de o simplă nelămurire sau de o problema serioasă, tehnicienii noștrii vă stau la dispoziție mereu!

backup hosting

Backup Zilnic

gratuit, automat, criptat, remote

Vă punem la dispoziție un serviciu profesional de backup gratuit, pentru toate planurile de găzduire web partajate din ofertă, restaurarea eventualelor date pierdute fiind la un click distanță

suport migrare

Migrare Gratuită

prin echipa Hostico

Indiferent de planul de găzduire web ales, Hostico e alături de tine la fiecare pas oferindu-ți migrare gratuită a website-ului și aplicațiilor tale indiferent de planul de găzduire web ales

domeniu gratuit

Domeniu Gratuit

.ro, .eu, .com, .net

Domeniile sunt indispensabile pentru că un website să funcționeze în mediul online, astfel la achiziționarea oricărui pachet de găzduire web partajat pe minim 12 luni vă oferim înregistrarea gratuită în primul an de facturare.

securizare ssl

Certificate SSL

instalate automat și gratuit

Asigurăm criptarea conexiuniilor website-urilor tale cu certificate SSL instalate automat și gratuit pentru toate pachetele de găzduire web, astfel informația transmisă între ține și client să fie în deplină siguranță.

servicii protecție ddos

Protecție DDoS

gratuită prin ArborNet

Echipamentele Hostico dispun de cele mai performante soluții anti-DDoS (Distributed Denial of Service), protejându-ți astfel site-ul în permanentă de intenții răuvoitoare, indiferent de sursa sau tipul atacului.

panou control cpanel

cPanel

panou control gratuit

Fie că alegi un pachet Start, Business sau Reseller, cu Hostico iti oferă soluții profesionale de management al gazduirii web prin cel mai popular panou de control, cPanel.

aplicații softaculous

Softaculous

WordPress, Magento, Prestashop…

Indiferent de nivelul utilizatorului, biblioteca de scripturi oferite de Softaculous va face posibilă instalarea platformelor WordPress, Magento, Prestashop si multe altele, o joacă de copii.

platformă site builder

Site Builder

intuitiv, gratuit, profesional

Îți dorești să dezvolți o pagină web? Nu ști de unde să începi? Aplicația Sitebuilder oferita gratuit de Hostico îți oferă posibilitatea să îți dezvolți proiectul fără să ai cunoștințe de dezvoltator.

 

 

Articole similare

- Advertisement -

ULTIMELE ARTICOLE