13.4 C
București
joi, 22 februarie 2024

Găzduire de la clausweb.ro

NOTA: domeniile .RO se inregistreaza pe o perioada de 1-10 ani, vezi acordul si reguli de inregistrare nume de domenii .RO, domeniile internationale (ex: .COM, .EU) se inregistreaza pe o perioada de 1-10 ani, pretul se calculeaza la cursul BNR al zilei + 2%, Preturile afisate pe site nu includ TVA, plata se poate face online prin card bancar / transfer bancar / mandat postal, domeniile .RO se rezerva instant imediat dupa comanda dvs, domeniile internationale .EU, .COM se activeaza imediat dupa efectuarea platii, activarea serviciilor de Gazduire Web Hosting se face in cateva minute de la comanda online pe site-ul Claus Web.

Web Hosting cPanel în Romania,oferit de la clausweb.ro

Soluții de Hosting Găzduire : Găzduire Web, Găzduire Web NVMe, Găzduire WordPress, Servere VPS, Servere VPS NVMe, Servere Dedicate, Găzduire Reseller

Alte Soluții :Înregistrare domenii, Certificate SSL, Magazine Online Cs-Cart, Realizare Website, Devirusare & Optimizare, Marketing Digital

 

Claus Web iti rasplateste din nou fidelitatea

Iti rasplatește din nou atașamentul față de serviciile Claus Web de hosting și iți oferă puncte de fidelitate pentru fiecare pachet de gazduire comandat. Fie că dorești să comanzi un pachet nou, faci un upgrade sau prelungesti serviciul de gazduire, vei primii puncte de fidelitate pentru fiecare proforma achitată.

Aceste puncte de fidelitate se transforma in spatiu gratuit pentru contul tau de gazduire. Astfel ca vei avea mai mult spatiu la dispozitie pentru a putea incarca informatie pe siteul tau.

Acceseaza contul de client de pe https://www.clausweb.ro/login.php in orice moment pentru a afla cate puncte de fidelitate ai acumulat si cat spatiu in plus poti adauga la contul tau de gazduire. Trebuie doar sa navighezi la pagina Date Client, odata ce te-ai logat in contul tau si sa urmezi instructiunile.

Spatiul acumulat prin puncte de fidelitate va fi adaugat permanent la contul tau de gazduire, pe toate durata contractului cu Claus Web.


 

Articole similare

- Advertisement -

ULTIMELE ARTICOLE