13.4 C
București
joi, 22 februarie 2024

Găzduire de la cyber_Folks

Poziții mai bune în Google Google preferă site-urile rapide! Din iulie 2018, viteza de încărcare a paginii a devenit un factor de clasare în rezultatele căutării. Cu cât poziția în Google este mai înaltă, cu atât mai mulți potențiali clienți vor accesa site-ul tău. Majoritatea clienților noștri vin la noi de la alte companii de hosting. Schimbarea furnizorului este ușoară și rapidă: vom transfera paginile și e-mailurile tale pe serverele noastre, GRATUIT. Potrivit hubspot.com, doar 2 secunde de întârziere în deschiderea unui site web poate duce la pierderea a până la jumătate din conversii. Datorită funcționării rapide a site-urilor web, bazate pe soluții dedicate pentru WordPress și PrestaShop, poți obține cu până la 100% mai multe conversii!

Web Hosting cPanel în Romania,oferit de la cyberfolks.ro .

Soluții de Hosting Găzduire : Găzduire Web, Găzduire Web NVMe, Găzduire WordPress, Servere VPS, Servere VPS NVMe, Servere Dedicate, Găzduire Reseller

Alte Soluții :Înregistrare domenii, Certificate SSL, Magazine Online Cs-Cart, Realizare Website, Devirusare & Optimizare, Marketing Digital

 

Găzduire – de ce să alegi hostingul cyber_Folks?

Mai multe venituri

Potrivit hubspot.com, doar 2 secunde de întârziere în deschiderea unui site web poate duce la pierderea a până la jumătate din conversii. Datorită funcționării rapide a site-urilor web bazate pe soluții dedicate pentru WordPress și PrestaShop, poți obține cu până la 100% mai multe conversii!

Backup cu până la 28 de zile în urmă

Alegând găzduirea noastră, profiți de una dintre cele mai bune soluții de backup. Backup-ul site-ului se efectuează în fiecare zi și îl poți restaura cu până la 28 de zile în urmă. În unele cazuri, backup-ul bazei de date se face la fiecare 4 ore.

Pagina ta migrată cu succes

Majoritatea clienților noștri vin la noi de la alte companii de hosting. Schimbarea furnizorului actual poate fi mai ușoară și mai rapidă: vom transfera paginile și e-mailurile pe serverele noastre, GRATUIT.


 

Articole similare

- Advertisement -

ULTIMELE ARTICOLE