13.4 C
București
joi, 22 februarie 2024

Găzduire de la namebox.ro

Hey, te-ai gândit vreodată la upgrade-ul pe care ți-l poate oferi un web hosting de calitate? Pentru a te întâmpina cum se cuvine, îți oferim 15% reducere la orice serviciu de găzduire web shared ales astăzi și un domeniu .RO gratuit la plata anuală  Folosește Codul Promo GO15NOW

Web Hosting cPanel în Romania,oferit de namebox.ro de peste un deceniu, sunt specializați în furnizarea de soluții de web hosting premium, ajutând afacerile din diverse industrii să își îndeplinească obiectivele online.

Soluții de Hosting Găzduire : Găzduire Web, Găzduire Web NVMe, Găzduire WordPress, Servere VPS, Servere VPS NVMe, Servere Dedicate.

Alte Soluții :Înregistrare domenii, Certificate SSL, Magazine Online Cs-Cart, Realizare Website, Devirusare & Optimizare, Marketing Digital


Întrebări Frecvente din namebox.ro

Ce este web hosting-ul și de ce am nevoie de el?

Fiecare site web ocupă spațiu pe un server fizic undeva în lume. Serviciul de web hosting stochează fișierele, bazele de date și email-urile aferente unui site și face posibilă accesarea acestora în browser oriunde în lume. Aflați mai multe despre pachetele noastre de web hosting accesând pagină dedicată sau contactați echipa de suport.

De ce tip de găzduire web am nevoie?

Totul depinde de nevoile site-ului Dvs. Pentru începători sau site-uri mici recomandăm pachetele de găzduire SSD sau pachetele de găzduire NVMe, ambele fiind de tip shared. Pentru proiectele avansate recomandăm închirierea unui server VPS cu resurse dedicate și panou de control cPanel.

Indiferent de soluția aleasă de către Dvs, beneficiați de suport gratuit 24/7 și de backup prin două soluții diferite cu salvare în două locații diferite.

Cât timp durează activarea unui domeniu?

Numele de domenii comandate prin intermediul site-ului nostru devin active în câteva minute după confirmarea plății în sistem. Este foarte important ca în timpul înregistrării să completezi toate câmpurile (CNP sau datele fiscale ale firmei – în cazul domeniilor .ro).

În cazul în care nu sunt completate toate câmpurile în momentul realizării comenzii, activarea nu este realizată în mod automat, fiind nevoie de o verificare prealabilă din partea noastră.

Alocare name servere – în momentul înregistrării este important să specifici name serverele serverului pe care o să fie găzduit domeniul. În cazul în care nu sunt specificate name serverele, o să fie utilizate cele default (ns1.namebox.ro și ns2.namebox.ro).

Date personale – este important să utilizezi date corecte în momentul înregistrării. Utilizarea de date false este interzisă și poate duce la suspendarea numelui de domeniu sau la imposibilitatea transferului în viitor.

Confirmări speciale (în cazul domeniilor .com) – în cazul domeniilor .com este nevoie de o confirmare suplimentară în termen de 72 de ore. O să primești pe email un link de confirmare.

Cum activăm un certificat SSL în WordPress?

În cazul în care ai activat un certificat SSL în cPanel însă site-ul tău se accesează tot pe protocolul http:// este necesar să parcurgi pașii de mai jos pentru a seta site-ul să utilizeze protocolul corect.

Pasul 1. Autentifică-te în panoul de control accesând direct în browser link-ul de formă: domeniu.ro/wp-admin (domeniu.ro se înlocuiește cu numele tău de domeniu).

Pasul 2. Din panoul de control selectează Setări -> Generale.

Pasul 3. În câmpurile „Adresa WordPress (URL)” și „Adresa Site (URL)” modifică protocolul „http://www.” în „https://www.” – pur și simplu adaugi un „s” după http.

Pasul 4. Salvează modificările pentru actualizare.

În acest moment ai activat SSL-ul la nivel de platformă și poți testa funcționarea acestuia accesând site-ul.

Cum pot transfera un domeniu .ro la Dvs?

Transferul unui domeniu .ro la NAMEBOX se realizează prin simpla comanda pe website pe baza codului de transfer la alt registrar. Codul de transfer la un alt registrar se obține de pe site-ul ROTLD, secțiunea Domenii .RO -> Administrare On-Line.

Transferul este procesat în mod automat aproape instant după confirmarea plații în sistem, cu condiția că datele furnizate în comanda să fie corecte.

În cazul în care nu sunt completate toate câmpurile în momentul realizării comenzii, activarea nu este realizată în mod automat, fiind nevoie de o verificare prealabilă din partea noastră.

Oferiți backup pentru pachetele de web hosting?

Toate pachetele de găzduire web beneficiază de backup zilnic prin soluțiile JetBackup și Synconix. Salvările datelor se realizează în mod automat odată la 24/48 de ore în două locații diferite și sunt păstrate 10 zile prin rotație + 3 copii de siguranță din ultimele 3 luni.

Clienții pot să realizeze restore-uri pentru fișiere sau baze de date direct din cPanel, utilizând oricare din cele două soluții, sau pot să deschidă un ticket de suport prin care să solicite restore-ul.

De asemenea, punem la dispoziția clienților și funcția de Full Backup direct în cPanel și recomandăm realizarea manuală a unui backup periodic și salvarea acestuia pe un mediu de stocare extern.

Cât costă un IP dedicat / Reverse PTR?

Prețul unui IP dedicat este de 2 euro + TVA / lună și se poate aloca la cerere pentru toate conturile de găzduire care încă nu dețin un astfel de IP. Alocarea IP-urilor se realizează noaptea întrucât necesită un timp de propagare.

IP-ul dedicat ajută la o indexare mai bună în motoarele de căutare și la expedierea mail-urilor în INBOX. Odată cu alocarea IP-ului dedicat echipa noastră o să realizeze și o înregistrare de tip Reverse DNS / PTR Record.

Oferiți serviciu de migrare de la un alt provider?

Odată ce ai decis să îți muti website-ul la noi, te ajutăm să faci tranziția cu ușurință prin intermediul serviciului nostru de migrare. Acesta este disponibil gratuit și se efectuează după ce ai achiziționat unul dintre pachetele noastre de găzduire web.

Pentru clienții noștri care doresc să își transfere contul de găzduire web la noi, punem la dispoziție serviciul de migrare în intervalul orar 09:00 – 22:00, de luni până vineri. Astfel, te poți baza pe ajutorul nostru în orice moment al zilei, în timpul săptămânii.

Echipa noastră de suport tehnic se va ocupa de transferarea tuturor datelor tale de pe serverul actual pe noul server, astfel încât site-ul tău să funcționeze fără întreruperi. Mai mult, vom face tot posibilul pentru a minimiza orice impact negativ asupra traficului și a performanței site-ului în timpul procesului de migrare.

Așadar, nu trebuie să îți faci griji cu privire la procesul de migrare. Echipa noastră te va ajuta să faci tranziția către noul serviciu de găzduire web cu ușurință și fără probleme.

Articole similare

- Advertisement -

ULTIMELE ARTICOLE