13.4 C
București
joi, 22 februarie 2024

Ce este Magento eCommerce?

Magento este o platformă de comerț electronic construită pe tehnologie open source care oferă comercianților online un sistem flexibil de coș de cumpărături, precum și control asupra aspectului, conținutului și funcționalității magazinului lor online. Magento oferă instrumente puternice de marketing, optimizare pentru motoarele de căutare și de gestionare a catalogului.

Magento este o platformă de comerț electronic construită pe tehnologie open source care oferă comercianților online un sistem flexibil de coș de cumpărături, precum și control asupra aspectului, conținutului și funcționalității magazinului lor online. Magento oferă instrumente puternice de marketing, optimizare pentru motoarele de căutare și de gestionare a catalogului. Logo Magento

CommonPlaces folosește produsul Magento bazat pe comunitate pentru clienții noștri de comerț electronic. Capacitatea Magento de a scala permite magazinelor cu doar câteva produse și nevoi simple să se extindă cu ușurință la zeci de mii de produse și un comportament personalizat complex, fără a schimba platformele. Oferă o varietate de plug-in-uri și teme care pot îmbunătăți cu ușurință experiența unui client. Există o mulțime de aspecte ale magazinului online care trebuie configurate și cât de bine se realizează acest lucru depinde adesea de perspicacitatea afacerilor. Când vine vorba de funcționalitatea personalizată, totuși, acolo este necesară o programare mai complexă.

Magento este conceput pentru a fi utilizat ca aplicație de către cineva care nu este dezvoltator. Comunitatea Magento este extrem de mare și de mare ajutor. Cu toate acestea, la un moment dat, o persoană obișnuită se va lovi de un zid.

Există o serie de motive pentru care dezvoltatorii sunt chemați să ajusteze un site web Magento. Este un sistem foarte robust chiar și la cel mai elementar. Odată ce începeți să vă integrați cu alte sisteme sau să introduceți zeci de mii de produse, companiile au adesea nevoie de asistența unor dezvoltatori experimentați. De exemplu, clienții au nevoie de opțiuni suplimentare pentru modul în care își văd tabloul de bord. De obicei, puteți selecta vizionarea produselor în grupuri de 5, 25 și/sau 50. Avem un client care dorește să vadă 2000. Funcționalitatea poate fi schimbată doar până la un punct; dincolo de asta, trebuie să fie personalizat de un expert care înțelege cu adevărat Magento și urmează cele mai bune practici.

Dezvoltatorii experimentați vă vor spune, de asemenea, că viteza este esențială în comerțul electronic. Nimeni nu vrea să fie nevoit să aștepte ca sistemele să se reîncarce atunci când faci multe cumpărături online. Cu o listă atât de robustă de caracteristici native aplicației, pot fi puse tulpini pe serverul dvs. Deși nu am avut încă un client Magento care necesită mai mult de un server pentru magazinul lor online, pot să prevăd că această situație va apărea în viitor.
Beneficiile utilizării Magento

Ușor de instalat și adăugați machete și pluginuri suplimentare
Tehnologie open source care oferă soluții de comerț electronic flexibile, scalabile
Program eficient și sensibil la costuri
Permite diverse reduceri și promoții la check-out
Oferă peste 50 de gateway-uri de plată

Articole similare

- Advertisement -

ULTIMELE ARTICOLE