Administrare și Mentenanță Site de Prezentare

WebLevel vă ajută cu serviciile de întreținere a site-ului web.

Mentenanța site-ului web constă în cinci zone care necesită atenție în mod regulat. Acestea sunt: Securitate, Conținut, Design, SEO tehnic și Performanță. Iată o scurtă descriere pentru fiecare dintre aceste zone.

Securitate

Întreținerea pentru securitate are mai multe niveluri.

  • Protejarea înregistrărilor de domenii
  • Menținerea curată a contului dvs. de găzduire 
  • Curățarea de fișiere inutile și a codului rău intenționat
  • Menținerea actualizată a software-ului site-ului web

Menținerea securității site-ului  ar trebui să fie o prioritate și o activitate frecventă iar  întreținerea software-ului și verificările site-ului sunt cel puțin activități săptămânale.

Conținut

Întreținerea site-ului web ar trebui să includă articole și recenzii regulate. Nu numai pentru a posta ceea ce lipsește, ci pentru a actualiza informații și a elimina conținut care nu mai este valid.

Design

Designul se referă la funcțiile de estetică și de utilizare a unui site, iar designerul grafic utilizează diverse instrumente de grafică și software pentru a crea elemente vizuale care contribuie la aspectul general al site-ului.

Design-ul grafic trebuie să fie atractiv și relevant pentru grupul țintă, ajută companiile să-și transmită mesajul către public, crește vizibilitatea brandului și este o parte crucială a comerțului online.

SEO tehnic

SEO tehnic se concentrează pe îmbunatățirea tuturor aspectelor tehnice ale unui site pentru a obține un clasament ridicat în toate motoarele de căutare, un site  mai rapid și mai ușor de înțeles, să poată fi accesat  cu crawlere și să fie compatibil cu dispozitivele mobile.

Rapoartele Google Search Console vor fi o parte importantă a rutinei, vă spune de fapt ce este în mod tehnic greșit și vă trimite alerte când găsesc lucruri noi care trebuie reparate.

Performanţă

Întreținerea site-ului nu înseamnă doar remediere, trebuie să se facă și îmbunătățiri.

Domeniile de performanță care ar trebui luate în considerare ar fi: viteza, care duce la SEO tehnic și căutare organică, performanța conținutului, compatibilitatea mobilă, experiența utilizatorului și accesibilitatea.

Îmbunătățirile performanței vor fi activități săptămânale sau lunare și includ verificări  ale valorilor sau analizelor site-urilor web pentru a urmări progresul.