13.4 C
București
joi, 22 februarie 2024

Ce este OpenCart?

Opencart este un program de gestionare a magazinelor online, puternic, ușor de utilizat, Open Source, care poate gestiona mai multe magazine online dintr-un singur back-end. Zona administrativă pur și simplu completând formulare și făcând clic pe „Salvare”. Există multe extensii scrise profesional disponibile pentru a personaliza magazinul în funcție de nevoile dvs.

Un magazin OpenCart poate fi gata să preia comenzi imediat după instalare. Tot ce trebuie să faceți este să îl instalați pentru dvs. (orice gazdă web o face gratuit), să selectați un șablon din numeroasele site-uri de șabloane gratuite sau cu costuri reduse și descrierile și fotografiile produselor dvs., faceți clic pe câteva setări și sunteți gata să înceapă să accepte comenzi. Capitolele noastre gratuite Instalare și Pornire rapidă vă arată cum.

Partea publică sau „Storefront” a OpenCart arată foarte profesionist și gata de vânzare aproape de îndată ce este instalată.

De ce OpenCart?
Faceți cunoștință cu OpenCart:
Platformă de comerț electronic GRATUIT, open-source și ușor de utilizat!

Fără taxe lunare, fără capturi; doar o platformă eficientă și personalizabilă pentru noul tău magazin de comerț electronic. Pur și simplu instalați, alegeți șablonul și adăugați produse și sunteți gata să începeți să acceptați comenzi.

Rămâneți cu tema prestabilită modernă și receptivă sau alegeți dintre mii de teme online pentru a vă face magazinul unic și perfect potrivit pentru afacerea dvs.

OpenCart vine cu o zonă de administrare complet prietenoasă cu dispozitivele mobile, cu management detaliat al produselor, comenzilor și clienților, rapoarte de vânzări, instrumente de marketing și chiar mai mult – permițându-vă să gestionați fiecare aspect al noului dvs. magazin online de pe orice dispozitiv, oriunde în lume. Utilizați tabloul de bord rapid și concis pentru a urmări vânzările dvs. sau alegeți una dintre numeroasele opțiuni de meniu pentru a vedea mai multe detalii.

Cu o gamă largă de funcții incluse imediate și peste 14.000 de extensii suplimentare disponibile pentru descărcare, OpenCart este perfect pentru magazinele de comerț electronic de orice dimensiune, orice industrie, orice buget.

Articole similare

- Advertisement -

ULTIMELE ARTICOLE