13.4 C
București
joi, 22 februarie 2024

Livrare, plăți și rapoarte – Gateway-uri de plată cuprinzătoare în OpenCart

Fără taxe lunare, fără capturi; doar o platformă eficientă și personalizabilă pentru noul tău magazin de comerț electronic.

Gateway-uri de plată

Authorize.Net, Amazon Payments, First Data, Klarna, LiqPay, Skrill, PayPal, SagePay și multe altele. Alegeți oricare dintre cele 36 de metode de plată care sunt integrate cu OpenCart sau descărcați dintre alte sute disponibile prin intermediul pieței OpenCart.

Plăți recurente

Configurați plăți recurente pentru clienții dvs. Dacă intenționați să vindeți produse prin abonament, dacă promovați o reducere sau un club al membrilor sau dacă pur și simplu împărțiți plățile în părți mai mici. Această funcție oferă proprietarului magazinului mai mult control asupra modului în care clienții sunt taxați pentru produse sau servicii.

Metode de expediere

Cele mai renumite metode de expediere, integrate pentru tine. OpenCart are integrări cu Australia Post, Citylink, FedEx, Parcelforce, Royal mail, UPS, USPS și multe altele. Există, de asemenea, sute de alte metode de expediere disponibile în OpenCart Marketplace.

Rapoarte de vânzări

Ia analitic. OpenCart vine cu un raport de vânzări, un raport privind produsele vizualizate și produsele achiziționate. Dacă doriți să obțineți o funcționalitate suplimentară de raportare, puteți vedea unele dintre extensiile de raportare populare.

Articole similare

- Advertisement -

ULTIMELE ARTICOLE