13.4 C
București
joi, 22 februarie 2024

Mobil și SEO – Responsive și prietenos cu SEO în OpenCart

Fără taxe lunare, fără capturi; doar o platformă eficientă și personalizabilă pentru noul tău magazin de comerț electronic.

Mobil/Tabletă

OpenCart este receptiv în mod implicit. Aceasta înseamnă că site-ul tău va arăta minunat, indiferent de dispozitiv. Mobil, tabletă, desktop sau un ecran mare veți face cu siguranță o impresie. De asemenea, puteți consulta unele dintre temele dezvoltate de comunitate pe ThemeForest sau TemplateMonster.

SEO

Nu pierdeți timp și bani pentru a vă ridica site-ul în motoarele de căutare. Știm cât de important este acest lucru, așa că ne ocupăm de asta pentru tine. Puteți îmbunătăți și mai mult SEO în OpenCart cu unele dintre extensiile noastre SEO populare.

Marketing

Nu este nevoie de suplimente scumpe. Marketingul din tabloul de bord OpenCart vă permite să adăugați și să urmăriți campaniile de marketing pe care le creați.

Fluxuri de produse

Conectați-vă la baza Google și la harta site-ului Google și setați modul în care Google afișează și vede produsele dvs

Invitat și utilizator înregistrat Checkout

Când vine vorba de cel mai important pas și de a converti un client – finalizarea comenzii, OpenCart oferă checkout atât pentru oaspeți, cât și pentru utilizatorii înregistrați. Alegerea este a ta.

Articole similare

- Advertisement -

ULTIMELE ARTICOLE