Procesul de cumpărare

De obicei, durează câteva minute pentru a comanda SERVICIUL WEB LEVEL.RO SRL și a-l rula pe site-ul dvs. Plățile cu cardul de credit se procesează automat și veți primi noul cont, gata de descărcare și utilizare.

Puteți plăti pentru SERVICIUL WEB LEVEL.RO SRL utilizând un card de credit, carduri de debit sau transferuri bancare. Procesul de plăți cu cardul de credit și de debit în mai puțin de un minut. Procesul de transfer bancar în câteva zile (în funcție de locul în care locuiți). După finalizarea plății, veți primi un e-mail cu informațiile despre cont. Apoi, puteți descărca SERVICIUL WEB LEVEL.RO SRL și îl puteți instala pe site-ul dvs.

Pasul 1) Alegeți versiunea de SERVICIUL WEB LEVEL.RO SRL pe care doriți să o cumpărați

Puteți alege între versiunile CMS multilingv, Blog multilingv și Agenția multilingvă. Multilingual CMS este cea mai completă versiune a noastră, care permite traducerea celor mai complexe site-uri cu WordPress. Include totul pentru pagini, tipuri personalizate și postări (pentru un blog). Versiunea Blog multilingv este destinată site-urilor mai simple, care sunt în principal un blog WordPress. Agenția multilingvă include, de asemenea, toate componentele SERVICIUL WEB LEVEL.RO SRL, dar vă permite să instalați SERVICIUL WEB LEVEL.RO SRL pe un număr nelimitat de site-uri.

Puteți oricând să faceți upgrade tipurilor de cont și să plătiți doar diferența.

Pasul 2) Introduceți numele și adresa de e-mail și alegeți un procesor de plată

Tot ce avem nevoie este numele dvs. complet și adresa de e-mail. Cerem acest lucru, astfel încât să putem crea contul dvs. și să livrăm comanda dvs. Veți introduce informațiile cardului dvs. de credit direct în într-un procesator alternativ de plăți. Ambele procesoare de plată acceptă carduri de credit și carduri de debit. Pentru transferurile bancare, va trebui să aveți un cont Bancar și să adăugați un cont bancar.

Pasul 3) Plătiți online

Veți fi direcționat către procesorul de plată pe care l-ați ales. procesorul alternativ de plăți oferă securitate de clasă mondială și protecție împotriva fraudei. Pentru mai multe informații despre acest lucru, vă rugăm să citiți despre politica noastră de confidențialitate și securitate. Pe scurt, vă protejăm informațiile și ne asigurăm că acestea nu pot fi niciodată compromise. Nu primim și nu stocăm nicio informație financiară.

Pasul 4) Primiți contul dvs. SERVICIUL WEB LEVEL.RO SRL și descărcați

De îndată ce plata dvs. se finalizează, vă creăm automat contul SERVICIUL WEB LEVEL.RO SRL. Plățile cu cardul de credit și cu cardul de debit se finalizează aproape instantaneu. Transferurile bancare vor necesita câteva zile pentru procesare.

Apoi, conectați-vă la contul dvs., faceți clic pe Descărcări și obțineți SERVICIUL WEB LEVEL.RO SRL. Acum, ai terminat. Vă recomandăm să urmați ghidul introductiv pentru a configura și utiliza corect SERVICIUL WEB LEVEL.RO SRL.

Nevoie de ajutor? Contactează-ne!