13.4 C
București
joi, 22 februarie 2024

Site de Prezentare Parc Auto

Design Responsive
WebLevel.ro vine cu soluția completă pentru un design responsive, gândit pentru a oferi clienților tăi aceeași experiență întâlnită și la celelate site-uri de profil .
Indiferent de dispozitivul folosit, magazinul tău online în rate pentru Casă și Gradină se va comporta la fel de bine, începând de la Prima Pagină și până la pagina de finalizare a comenzii, pe care am adaptat-o la o singură pagină de plată.

Vinzi mai mult de pe Telefonul Mobil
Site de Prezentare Parc Auto  este realizat și actualizat pentru a oferi o experiență excelentă celor care îl accesează folosind telefonul mobil.

Configurezi usor produsele
Ai control total asupra Siteului de Prezentare pentru Parc Auto .
Îți creezi ușor catalogul de produse, atașezi produselor imaginea, realizezi descrierea și cuvintele cheie, stabilești prețul în orice monedă, codul produsului, descriere SEO pentru promovare, legătura produsului în categorie, modifici stocurile și disponibilitatea mașinilor, adaugi opțiuni și atribute pentru mașinile tale.

Recomandate, Disponibilitate, Tip, Marcă, Model, Preț (EURO), An, Tip ofertă, Tracțiune, Transmisie, Tip carburant, Kilometraj, Dimensiune motor, Cilindri, Culoare, Uși, Caracteristici, Măsuri de siguranță, VIN

Proces de comanda ușor de folosit
Întregul proces de comandă este construit pentru a ajuta clientul să iși finalizeze cumpărăturile ușor și rapid.
Poți prelua comenzi telefonice sau pe Whatsapp, și poți să vii în întâmpinarea clienților pentru a-i motiva să iși finalizeze comanda.

 

[ipt_fsqm_popup style=”rect” header=”%FORM%” subtitle=”COMANDA ACUM!” icon=”fa fa-file-text” width=”600″ form_id=”5″ pos=”bc” color=”#ffffff” bgcolor=”#3c609e”]COMANDA ACUM![/ipt_fsqm_popup]

Articole similare

- Advertisement -

ULTIMELE ARTICOLE