11.4 C
București
joi, 22 februarie 2024

10 beneficii ale utilizării WordPress pentru a alimenta site-ul web al companiei dvs

WordPress există din 2003 și este cel mai popular software de blogging de pe piață. În ultimii câțiva ani, WordPress a devenit, de asemenea, software-ul de management al conținutului preferat pentru site-urile web care nu fac bloguri. Iată primele 10 motive pentru care WordPress este atât de popular și de ce ați putea dori să luați în considerare trecerea la o platformă WordPress pentru site-ul companiei dvs.

1. Ușurință în utilizare
WordPress este foarte ușor de utilizat și are o interfață intuitivă. Adăugarea de pagini noi, postări pe blog, imagini etc. în mod regulat este ușor și se poate face rapid. Deoarece tehnologia este atât de simplă, timpul petrecut pentru formatare este mult redus.

2. Gestionați site-ul dvs. de pe orice computer
WordPress este bazat pe browser. Vă puteți autentifica de pe orice computer conectat la Internet și vă puteți gestiona site-ul.

3. Nu este necesară editarea HTML sau software FTP
WordPress este un sistem autonom și nu necesită software de editare HTML (cum ar fi Adobe Contribute sau Dreamweaver). Puteți crea o pagină nouă sau o postare pe blog, să formatați text, să încărcați imagini (și să le editați), să încărcați documente, fișiere video, galerii de imagini etc. toate fără a fi nevoie de software suplimentar HTML sau FTP.

4. Motoarele de căutare adoră site-urile WordPress
Codul din spatele WordPress este foarte curat și simplu, facilitând citirea și indexarea conținutului site-ului pentru motoarele de căutare. În plus, fiecare pagină, postare și imagine poate avea propriile cuvinte cheie metaetichete, descriere și titlu și poate fi optimizată pentru anumite cuvinte cheie, permițând optimizarea foarte precisă a motorului de căutare. De asemenea, puteți utiliza etichete pentru a vă îmbunătăți și mai mult eforturile de optimizare a motoarelor de căutare.

5. Dețineți controlul asupra site-ului dvs
Nu mai așteptați ca designerul dvs. web să facă actualizări simple site-ului dvs. Cu WordPress, aveți controlul asupra aproape tuturor aspectelor site-ului dvs. și puteți face cu ușurință aceste actualizări simple.

6. Designul site-ului dvs. este 100% personalizabil
WordPress acționează ca motor pentru site-ul dvs. Aspectul site-ului poate fi personalizat 100%, astfel încât marca dvs. să poată străluci pe site și să ofere o experiență unică vizitatorilor dvs.

7. Un blog este încorporat și gata de funcționare
Deoarece WordPress a fost creat inițial ca o platformă de blogging, capabilitățile de blogging sunt încorporate și sunt ușor de integrat, dacă se dorește. Configurarea abonamentelor RSS / e-mail la blogul dvs., capabilitățile de comentare și adăugarea automată a celor mai recente postări de blog pe alte pagini ale site-ului (pagina dvs. de pornire, de exemplu) sunt, de asemenea, foarte ușor de configurat și ajută la extinderea companiei dvs. ajungeți și faceți site-ul dvs. mai dinamic și mai interactiv.

8. Extindeți funcționalitatea site-ului dvs. cu pluginuri
Doriți să adăugați un calendar de evenimente, o galerie video, Twitter Feed, Facebook Fan Box și multe altele pe site-ul dvs.? WordPress face acest lucru posibil cu pluginuri, dintre care majoritatea sunt gratuite sau la un preț foarte rezonabil.

9. Site-ul dvs. poate crește pe măsură ce afacerea dvs. crește
Site-urile WordPress sunt foarte scalabile. Puteți avea sute de mii de pagini sau postări de blog pe site-ul dvs. și performanța site-ului nu va fi compromisă câtuși de puțin.

10. Aveți mai mulți utilizatori
În calitate de administrator al unui site WordPress, puteți configura mai mulți utilizatori pentru site-ul web și puteți atribui niveluri de acces și capabilități fiecărui utilizator.

Articole similare

- Advertisement -

ULTIMELE ARTICOLE