13.4 C
București
joi, 22 februarie 2024

Caracteristici OpenCart

Fără taxe lunare, fără capturi; doar o platformă eficientă și personalizabilă pentru noul tău magazin de comerț electronic.

Adăugați produse și sunteți gata să începeți să acceptați comenzi.

Tabloul de bord al administratorului

Toate informațiile importante disponibile dintr-o privire. Obțineți o imagine de ansamblu completă a ceea ce este important cu comenzi totale, vânzări, clienți, oameni online, analize de vânzări și multe alte widget-uri

Managementul utilizatorilor

Pentru a organiza cu succes un magazin online va trebui să cooperezi cu multe persoane, fiecare având roluri diferite. OpenCart vă permite să setați privilegii avansate de utilizator și acces separat pentru grupuri de utilizatori și utilizatori.

Multi-Magazin

Gestionați mai multe magazine dintr-o singură interfață de administrare. Setați produsele să apară în diferite magazine. Alegeți o temă diferită pentru fiecare magazin. Localizați setările magazinului. Setați prețurile produselor per magazin.

Opțiuni, atribute

Produsele vin în diferite opțiuni. Unele caracteristici dimensiuni, în timp ce altele culori, lungime, înălțime. Indiferent de caz, OpenCart oferă o soluție pentru adăugarea unor variabile de produs suplimentare importante.

Afiliați

OpenCart vine cu un sistem de afiliere încorporat, în care afiliații pot promova anumite produse și pot fi plătiți pentru asta. Setați procente diferite. Oferiți diferite opțiuni de plată, cum ar fi cec, Paypal și transfer bancar.

Reduceri, cupoane, oferte speciale

Retailerii trebuie adesea să-și reducă prețurile pentru a ține pasul cu concurența. OpenCart oferă reduceri, cupoane și oferte speciale pentru a acoperi cele mai populare modalități de a atrage atenția și de a crește vânzările.

Faceți backup și restaurați

Caz de urgenta? OpenCart vă permite să vă configurați propriile copii de rezervă și restaurări. Căutați o modalitate ușoară de a actualiza și edita în bloc produse, categorii și orice altceva OpenCart? Descoperiți extensiile populare de pe piață

Articole similare

- Advertisement -

ULTIMELE ARTICOLE